polovinu lidi ani neznas mam ti je zacit jmenovat ? Paladin Jirik Pepik Glumer Fewer Adams Hejmr Kelin Littleboy Playboy Fojtik DocSpad Pego Mouse Rabbitak Lenny Smrtka Fuxo ( kdyz neni zhuleny jak hovado ) a spousta dalsich na ktere jsem jeste zapomel + kopec lidi co se uci a snazi Jako Driver Snoop Keldor a podobne + Staly hraci jako McDoctor Grim Intruders Dante a dalsi ..
Sak ty si urobil to iste ci ?
No ale isiel si k lepsiemu, skusenejsiemu teamu, lebo u Hawkov ti nieco ocividne nevyhovovalo.
Ano vadilo mi to ze na pripomienky a snahu nieco zlepsit sa ti dostalo reakcie typu "ty len lootujes vsetko a nikomu nic nedas" alebo "ty len chces nasrat ludi" a vo finale mi dal fojtik ban. ale neodisiel som preto ze hawksom nesla karta a bbs isla hovorim vtych casoch bbs v podstate neexistovalo az na par ludi co sa chodili strielat do new rena.
do dneška nelituju
neco malo ke sklillu hrače playboy:)))) zkušený pvp hráč a ja jak říká on zacinajicí lamák když sme se nedávno potkali při mé solo akci v gecku prvni co bylo psal help naběhlo na me s nim asi 5 snikru a po nějake době mě sejmuli a on si na mě vitezne jeste stoupl další příklad nedavno v renu před tato klubem stoji dobře 30 sekund venku kam me zahnali jako posledního přeživšího s asi dalšíma 5 bojovkama a tak 2x nahani lidi dovnitr na mě ... sam než se mu nesebehli ostatni nejde a pak mě tam zlikviduje společně v 5-6 bojovkách za zady a jeste sem jim jednoho kuchl jestli tohle je skill mit za sebou vždy 2x tolik liti tak nevím nevím .....když sem sem přišel tak ste mi všici říkali že radi bojujete proti přesile kor v hinkly když se mi neliblilo že je na mé straně min lidi ... ale ted už několikatej tyden dete vždy v přesile vy a ještě proti min zkušenějším hráčum a pak si davate ještě vitězné screeny:) no tak kde to sme... ja bych blil pane playboy nemyslite!!!!!!!:)))))))))