polovinu lidi ani neznas mam ti je zacit jmenovat ? Paladin Jirik Pepik Glumer Fewer Adams Hejmr Kelin Littleboy Playboy Fojtik DocSpad Pego Mouse Rabbitak Lenny Smrtka Fuxo ( kdyz neni zhuleny jak hovado ) a spousta dalsich na ktere jsem jeste zapomel + kopec lidi co se uci a snazi Jako Driver Snoop Keldor a podobne + Staly hraci jako McDoctor Grim Intruders Dante a dalsi ..
Sak ty si urobil to iste ci ?
No ale isiel si k lepsiemu, skusenejsiemu teamu, lebo u Hawkov ti nieco ocividne nevyhovovalo.
Ano vadilo mi to ze na pripomienky a snahu nieco zlepsit sa ti dostalo reakcie typu "ty len lootujes vsetko a nikomu nic nedas" alebo "ty len chces nasrat ludi" a vo finale mi dal fojtik ban. ale neodisiel som preto ze hawksom nesla karta a bbs isla hovorim vtych casoch bbs v podstate neexistovalo az na par ludi co sa chodili strielat do new rena.
do dneška nelituju
neco malo ke sklillu hraÄe playboy:)))) zkuÅ¡ený pvp hrÃ¡Ä a ja jak Å™Ãká on zacinajicà lamák když sme se nedávno potkali pÅ™i mé solo akci v gecku prvni co bylo psal help nabÄ›hlo na me s nim asi 5 snikru a po nÄ›jake dobÄ› mÄ› sejmuli a on si na mÄ› vitezne jeste stoupl dalšà pÅ™Ãklad nedavno v renu pÅ™ed tato klubem stoji dobÅ™e 30 sekund venku kam me zahnali jako poslednÃho pÅ™eživÅ¡Ãho s asi dalÅ¡Ãma 5 bojovkama a tak 2x nahani lidi dovnitr na mÄ› ... sam než se mu nesebehli ostatni nejde a pak mÄ› tam zlikviduje spoleÄnÄ› v 5-6 bojovkách za zady a jeste sem jim jednoho kuchl jestli tohle je skill mit za sebou vždy 2x tolik liti tak nevÃm nevÃm .....když sem sem pÅ™iÅ¡el tak ste mi vÅ¡ici Å™Ãkali že radi bojujete proti pÅ™esile kor v hinkly když se mi neliblilo že je na mé stranÄ› min lidi ... ale ted už nÄ›kolikatej tyden dete vždy v pÅ™esile vy a jeÅ¡tÄ› proti min zkuÅ¡enÄ›jÅ¡Ãm hráÄum a pak si davate jeÅ¡tÄ› vitÄ›zné screeny:) no tak kde to sme... ja bych blil pane playboy nemyslite!!!!!!!:)))))))))