Other > Československé fórum

ALe coto ?

<< < (11/13) > >>

PLAYB0Y:
Adams ty neviem co tymto chces poukazat. BTw preco sa vlastne zapajas do diskusie ? Teba sa to absolutne netyka a nikto nieje zvedavy na tie tvoje prehulene verse. Ale mozes sa pisit titulom prveho odpadlika, ktory zutekal a nezostal zanim ani smrad.

PLAYB0Y:

--- Quote from: Hololasima on January 14, 2013, 01:04:18 pm ---A ja mel pocit(aspon z toho co sem tady slyšel) že si odešel od Hawks právě kvuli něčemu takovýmu. Proč si teda radši nezkusil něco udělat, a místo toho si se ukryl do díry?(Sot) Třeba se pletu, at mě dyžtak nějaký Hawk vyvede z omylu.

--- End quote ---

No ja ti to vysvetlim. Ak uz je neaky plan, program na zmenu urobeny a vsetko sa preto urobi. Ludia si zacnu pomahat, zhanat vsetko potrebne a konecne to uz zacina vyteraz na nieco slusne, no a ajtak sa vtomto vsetkom najde jeden a viac KRETENOV ,, samozrejme so vlastneho tymu,, tak potom sa pytam ma to vyznam ? A nakoniec ludia co sa im to nepaci odijdu a su oznaceni za TRAITORS su najviac nenavideni, a tych par KRETENOV co to vsetko zapricinili su povolani naspet vo vsetkej slave. No je toto normalne ?

Adams48:

--- Quote from: PLAYB0Y on January 14, 2013, 01:13:26 pm ---Adams ty neviem co tymto chces poukazat. BTw preco sa vlastne zapajas do diskusie ? Teba sa to absolutne netyka a nikto nieje zvedavy na tie tvoje prehulene verse. Ale mozes sa pisit titulom prveho odpadlika, ktory zutekal a nezostal zanim ani smrad.

--- End quote ---
Lebo je to otvorene diskusia a mozem sa zapajat kolko mi chuti synu...rovnako tak nikoho tie moje "zhulene verse" nenutim citat.
btw nezutekal som akurat som sa nazorovo nezhodol s vacsinou hawks ale to ty myslim sam dobre vies ano?

Kelin:

--- Quote from: Hololasima on January 14, 2013, 01:04:18 pm ---A ja mel pocit(aspon z toho co sem tady slyšel) že si odešel od Hawks právě kvuli něčemu takovýmu. Proč si teda radši nezkusil něco udělat, a místo toho si se ukryl do díry?(Sot) Třeba se pletu, at mě dyžtak nějaký Hawk vyvede z omylu.

--- End quote ---
Vtip je v tom, že Playboy spolu s dalšíma lidma s tím zkusil něco udělat, ale pozvedla se velká vlna nevole a lidi kteří pro pvp skutečně něco chtěli dělat byli vyhnáni, zabanováni nebo jinak donuceni odejít. Dneska jsou tito označováni jako zrádci Hawks a ti co maj a vždy měli přípravu a pvp u zadnice jsou vlastně oběti, chudáčci kterým nemůže nikdo nic vytknout. U Hawks zvítězil kult přátelství, můžeš přijít do akce i když máš jen jednu postavu a žádný stimpaky, ale hold chcípnout se skupinou kdykoliv můžeš, taková je teď politika. Neříkám že je to špatná politika, jenom se neshoduje s mojí (a nejen mojí) vizí uspokojivého pvp.

-Fojtik-:
Abych zabránil dopředu nejasnostem, tento odchod chlapců nesouvisí vůbec se mnou, v té době jsem byl mimo hru.

Má politika doposud byla v prosazování většinových názorů a vzájemného kompromisu s poškozenou stranou. Bohužel i na takovouto banální věc, která by vedla ve prospěch všech, se téměř nikdy nedostalo, ať už se jedná o mě, nebo někoho jiného.

I má politika byla a je v prosazovaní tří charů s plným stuffem, kdo to nesplní nikam nepůjde, půjde do kanálového vězení. No ale Keline, zrovna ty lidi co nedodržují 3 postavy a stimpaky, jste si tam přizvali a bránili si je sami. A pokud si zpětně pamatuju i ty jsi byl jeden z těch co preferujou chcípnout s jedním altem a dobře si tak zahrát, ikdyž jsem se musel s tebou hádat, že taky pvpčko nemá smysl.

Určitě vás nepokládám za zrádce, mám k vám i pochopení, ale taky ne za lidi co se snažili něco effektivně řešit, jen si nárokovali svoje zájmy. 
Děkuji...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version