Other > Československé fórum

ALe coto ?

<< < (10/13) > >>

Hololasima:
Mě se líbí jak píšeš "u vás" a "my". Kdybysi pořád hrál u Hawků tak dostaneš od Sotů na prdel stejně jako dostávají ted oni(i spolu semnou). Si u nich pomoc jako plivnutí do moře. Jenom jeden do počtu

PLAYB0Y:
Toto ze ty vies  :-* Tvoj nazor je ako VELKE NIC. Pretoze pocuvat nazory ludi ktori sa racej skryju do dier a vyhovaraju sa ze sa im nieco nepaci narozdiel od toho aby s tym skusili nieco urobit ci uz je taka sytuacia alebo onaka je nic,vzduch,volanie do prazdna. Je mi uplne jedno co si kto mysli. Hlavne taki ako ty. Ja som rad a vazim si to ze mozeme hrat prave u nich. No urcite nemam v zaujime neako hanit,znevazovat ludi od hawks, pretoze tychto ludi mam vazne rad. Noale to neznamena ze nebudem reagovat na spravy. BTw nechytaj ma za slovicka je to trapne.

Hololasima:

--- Quote from: PLAYB0Y on January 14, 2013, 12:53:39 pm --- Pretoze pocuvat nazory ludi ktori sa racej skryju do dier a vyhovaraju sa ze sa im nieco nepaci narozdiel od toho aby s tym skusili nieco urobit ci uz je taka sytuacia alebo onaka je nic,vzduch,volanie do prazdna.

--- End quote ---

A ja mel pocit(aspon z toho co sem tady slyšel) že si odešel od Hawks právě kvuli něčemu takovýmu. Proč si teda radši nezkusil něco udělat, a místo toho si se ukryl do díry?(Sot) Třeba se pletu, at mě dyžtak nějaký Hawk vyvede z omylu.

PLAYB0Y:

--- Quote from: Hololasima on January 14, 2013, 12:34:22 pm ---Mě se líbí jak píšeš "u vás" a "my". Kdybysi pořád hrál u Hawků tak dostaneš od Sotů na prdel stejně jako dostávají ted oni(i spolu semnou). Si u nich pomoc jako plivnutí do moře. Jenom jeden do počtu

--- End quote ---

A ano, mas pravdu. Nijako nevynikam. Mozno som do poctu. Ale tam to funguje ako jeden team.

Adams48:

--- Quote from: PLAYB0Y on January 14, 2013, 12:26:42 pm ---Tie pocty su rovnake. Len treba vediet co je to team work. Prikald : mozme to reno  Bol to rovnaky pocet ale vies ked my vas rozbijeme po jednom vsetkych a vy nam akurat tak ,,Znicite kondiciu armorov,, tak sa necuduj ze na teba pojdu seci ak si ostal posledny. Btw preco ak si ostal tak ti ziadni spoluhraci neprisli na pomoc 2,3,4 vlnou ? No pretoze u vas to NEFUNGUJE  :o

--- End quote ---
dobre sa chvali cudzim perim co ty teamwork haha

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version