Other > Československé fórum
ALe coto ?
Kelin:
JistÄ›, pokud se bavÃme o minulosti pak je pravda že jsem byl jeden z lidà kteřà použÃvali jen jednu postavu. ÄŒas pokroÄil a minimálnÄ› 3 postavy jsem pÅ™ichystaný mÄ›l na TC. Ty si jak sám Å™Ãkáš nehrál, takže nejÄerstvÄ›jšà informace mÃt ani nemůžeÅ¡, pravda je taková že jsme mÄ›li nÄ›kolik úspÄ›chů a staránà se o spoleÄnou bázi nás semklo vÃc než kdy dÅ™Ãv. TeÄka se vsadÃm, že na tu bázi má pÅ™Ãstup jeden ÄlovÄ›k, kterýho to za chvÃli omrzà obsluhovat stuffem celý gang.
--- Quote from: -Fojtik- on January 14, 2013, 02:36:09 PM ---UrÄitÄ› vás nepokládám za zrádce, mám k vám i pochopenÃ, ale taky ne za lidi co se snažili nÄ›co effektivnÄ› Å™eÅ¡it, jen si nárokovali svoje zájmy.
--- End quote ---
Tvůj názor, brát ti ho nebudu myslÃm si vÅ¡ak že tÃmto shazujeÅ¡ práci vÅ¡ech co tvrdÄ› makali na gangu, nejenom moji Äást práce.
-Fojtik-:
Co se týÄe Littleboye a Playboye, tam nemůžu skuteÄnÄ› Å™Ãct, že by se nÄ›jak tvrdÄ› makali na gangu. Jsou to dobřà hráÄi a to staÄÃ, že makajà jen na sobÄ› je jen dobÅ™e. Takže mi zbýváš ty, kde musÃm pÅ™iznat, že jsi makal nejvÃc jako jedinej, z tÄ›ch tÅ™ech co odeÅ¡li. Ale, za jakou cenu? Subjektivnà rozhodovánÃ, proto co je pÅ™Ãnos a co ne, ikdyž tÅ™eba ostatnà nesouhlasÃ. To nenà pÅ™Ãnos, to je postupná destrukce a vznik napjatých vztahů. MůžeÅ¡ tam mÃt sebelepšà hráÄe, ale bude to k niÄemu, když se mezi sebou nesnáši. Kdyby se to Å™eÅ¡ilo kompromisem a pouÅ¡tÄ›nà jen tÄ›ch lidà co jsou schopnà dodržet ty pravidla tak nenà problém, nemusà bejt ani banovaný, budou mÃt motivaci, pokud chcou na akci (2 mumble). SkuteÄnÄ› nemůžu Å™Ãct, že to bylo v zájmu vÅ¡ech, nÄ›který kousky co jsi udÄ›lal, vÄetnÄ› mÄ›.
Kelin:
--- Quote from: -Fojtik- on January 14, 2013, 03:25:55 PM ---SkuteÄnÄ› nemůžu Å™Ãct, že to bylo v zájmu vÅ¡ech, nÄ›který kousky co jsi udÄ›lal, vÄetnÄ› mÄ›.
--- End quote ---
Ale to už jsem sám Å™Ãkal, že jsem nedÄ›lal "kousky" v zájmu vÅ¡ech, ale pouze v zájmu snaživých hráÄů. Nikdy jsem se neprofiloval jako ÄlovÄ›k který chce pomáhat vÅ¡em, každýho nováÄka jsem zauÄoval s vizÃ, že se z nÄ›j jednou postupem Äasu stane kmenový zkuÅ¡ený Älen, u nÄ›kterých se zadaÅ™ilo, u nÄ›kterých hold ne.
TeÄ už nemá asi cenu nic rozpitvávat, každej jsme tam kde jsme a co bude dál to se uvidÃ.
PS: HodnÄ› lidà nabylo dojmu, že mi stouplo ego nebo co. Můžu vás ujistit, že se všà pokorou uznávám Hawks jako jeden z nej gangů, už jen proto že mÄ› nauÄil to co nauÄil. S tÃm jak tady Playboy urážà ostatnà Äechy a slováky nesouhlasÃm, ale tak jedná se o jeho boj.
PLAYB0Y:
--- Quote from: Kelin on January 14, 2013, 04:49:26 PM ---S tÃm jak tady Playboy urážà ostatnà Äechy a slováky nesouhlasÃm, ale tak jedná se o jeho boj.
--- End quote ---
mas pocit ze niekoho urazam ?
greenthumb:
seba
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version