Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Pudzian_Koks on August 06, 2012, 09:49:08 am ---Piwosz ogarnij się, znawco klimatu i true hardkorze, widać że należysz do grupy "nic nowego, bo stare dobre, fallout 3 i nowe vegas zło". Piękna nienawiść ludzi, bo co robi to surf seler i kilku gości z rpg codex? :D
Australie też hejtujcie za mapy, haha a czemu nie za klimat? Ogarnijcie się nikt wam nie każe w to grać, ale nie każcie im co mają robić. Na mody do fall też narzekaliście 10 lat temu?
--- End quote ---
Stare dobre, klimatu mega pixeli, grafiki "8bitowej" nie uda się łatwo zastąpić wygładzaniem, renderowaniem terenu, grafiką 3d i lampkami które się świecą jak psu jaja.
Nie grałem w F3, NV, nie moje klimaty.
W FO:A też nie grałem, bo mapy odrzucają, podobnie jak większość amatorskich klonów. Trudno by było "hejtować" za klimat ten klon, skoro czerpie z F2, pomyśl czasami zanim napiszesz.
W mody do F też nie grałem, ponieważ na modemie ciężko by było je ściągnąć, a na płytkach mało ich było.
headshot:
--- Quote from: Billy Carter on August 04, 2012, 06:09:14 pm ---Meanwhile.... In Australia
--- End quote ---
Źle.
King Kong:
Mleko i ciastko.
Smacznego.
Pudzian_Koks:
--- Quote from: wrednypiwosz on August 06, 2012, 10:41:41 am ---Stare dobre, klimatu mega pixeli, grafiki "8bitowej" nie uda się łatwo zastąpić wygładzaniem, renderowaniem terenu, grafiką 3d i lampkami które się świecą jak psu jaja.
Nie grałem w F3, NV, nie moje klimaty.
W FO:A też nie grałem, bo mapy odrzucają, podobnie jak większość amatorskich klonów. Trudno by było "hejtować" za klimat ten klon, skoro czerpie z F2, pomyśl czasami zanim napiszesz.
W mody do F też nie grałem, ponieważ na modemie ciężko by było je ściągnąć, a na płytkach mało ich było.
--- End quote ---
Chłopie jest 2012 rok, trzeba iść z postępem, a gry w odświeżonej wersji nie muszą być gorsze, chujowsze od klasyków. "What Remains" to nie fall 2, to całkiem odrębna gra z inną historią, regionem, coś nowego. Skoro jest postęp to dlaczego z niego nie korzystać?
Australia to zajefajny pomysł, tylko gościu nie ma *jeszcze* skilla ogólnie do wszystkiego :D Mapy są okropne, brak klimatu australii, ale może się wyrobi a jak nie to ktoś inny to dokonczy jak pewnie europe która znowu "powstaje" :D
Kurwa tak samo rosyjskie serwery z drobnymi zmianami, +5hp armor, fixed terminator. Nie ma co, nikt i tak za 5 lat nie będzie już grał.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Pudzian_Koks on August 06, 2012, 03:01:19 pm ---Chłopie jest 2012 rok, trzeba iść z postępem, a gry w odświeżonej wersji nie muszą być gorsze, chujowsze od klasyków. "What Remains" to nie fall 2, to całkiem odrębna gra z inną historią, regionem, coś nowego. Skoro jest postęp to dlaczego z niego nie korzystać?
Australia to zajefajny pomysł, tylko gościu nie ma *jeszcze* skilla ogólnie do wszystkiego :D Mapy są okropne, brak klimatu australii, ale może się wyrobi a jak nie to ktoś inny to dokonczy jak pewnie europe która znowu "powstaje" :D
Kurwa tak samo rosyjskie serwery z drobnymi zmianami, +5hp armor, fixed terminator. Nie ma co, nikt i tak za 5 lat nie będzie już grał.
--- End quote ---
Jasne że trzeba iść z duchem czasu, ale to nie znaczy że można robić coś w kanonie na odwal się ;)
Popatrz na modele 3d, niektóre z nich są na prawdę świetne, dużo ludzi drze ryje że nie pasują do F2... i mają racje, ale wystarczyłoby dodać efekt ziarnistości i nie dość że by pasowały, to jeszcze przebijałby oryginały.
WR może i ma ładną grafikę, ale do "postapo" jakoś mi taka nie leży, a to czy i jaka będzie tego historia to inna bajka.
FO:DE powstaje? Gdzie? Link.
Za 5 lat... to być może będzie już fallout online...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version