Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
Btw. Moja farma - Justice, którą ludzie, z niewiadomych mi powodów nazywają bazą. ??? Nie wiem o co chodzi, ale ta zagroda nie oczyści się sama...
Billy Carter:
Btw. Tam wyżej chodziło o to, że zbieranie junk'u na outpost nie jest wcale takie trudne dla jednej osoby. Ale łatwe też nie było. A kiedyś w Sugestiach rzuciłem pomysł, że fajnie, gdyby gracze mogli mieć swoje domy, farmy albo małe faktorie i warsztaty. W podobny sposób - zbieranie materiałów. Ja Chciałem, to ją mam.
I gdy widzisz taką mapę, jak ta wyżej, namiot z połamaną skrzynką w środku przestaje jednak cieszyć. I wystarczać.
Edit
I tak sobie pomyślałem. Skoro kazali robić całą ekonomię graczom (rozwinięty craft), mogliby dać kupcom więcej kapsli na wymianę ( w końcu to waluta) I lepsze ceny. Lekarz- crafter, który może wymienić leki za inne leki, to nie jest jednak najlepszy pomysł....
A zepsuty sprzęt to się rozkłada, a nie pcha kupcom, dranie. ;)
"O! CA. O 23/31 deter. :( O, minęło 20 sec. :( "
I tak wyglądają moje zakupy na wastelandzie.
White150:
trzy de
Według mnie najlepsze mapy. stronka o modzie
wrednypiwosz:
--- Quote from: White150 on August 04, 2012, 10:07:23 pm ---Według mnie najlepsze mapy. stronka o modzie
--- End quote ---
Ale ni cholery nie trzymają klimatu :D i ten automatyczny kamuflaż postaci, perk wtapiania się w tło będzie zbędny.
Pudzian_Koks:
:O Zajebiste, przynajmniej będzie coś nowego, a nie ciągłe klony tla i 2238. :D Mapy są boskie, czuć klimat mroźnych terenów, do tego single player (nareszcie koniec trolli) i pierwsze zastosowanie 3D. Dobrze, że ktoś robi coś nowego, bo ile można grać na tych samych, nudnych mapach, haha. Australia też jest ok tylko ma gorsze mapy.
Piwosz ogarnij się, znawco klimatu i true hardkorze, widać że należysz do grupy "nic nowego, bo stare dobre, fallout 3 i nowe vegas zło". Piękna nienawiść ludzi, bo co robi to surf seler i kilku gości z rpg codex? :D
Australie też hejtujcie za mapy, haha a czemu nie za klimat? Ogarnijcie się nikt wam nie każe w to grać, ale nie każcie im co mają robić. Na mody do fall też narzekaliście 10 lat temu?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version