Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Pudzian_Koks:
Czerpie tylko źródła stąd http://fodev.net/forum/index.php/topic,17245.msg200774/boardseen.html#new oraz http://fode.eu/?lang=pl
Skoro można dodać efekty to niech dodadzą, w czym problem? Można przecież to zrobić, wystarczy chcieć, ale to już spece muszą się tym zając, bo od dłuższego czasu ci co są olali spawe totalnie. Nic nie powstanie jeśli nikt tego nie chce robić, tyle. Samo się nie zrobi.
WR może nie pasuje, ale jest to inny klimat, nie ma co też ocenia c po kilku skrinach, bo może być fajnie, ale może być chujowe. Czas pokaże, na razie najładniejsze mapy jak dla mnie z wszystkich *innych* projektów.
Fallout Online nie będzie bo Bethesda ma już prawa do całej marki, a na ten syf od Intershitu bym nie liczył. Nie wierz im, że zrobią oldskulową gre, są zerami, myślą że zdobędą kase bo wydadzą "fallouta online" hahaha. Nawet jeśli ich *gra* która z nazwy jest falloutem, ale nie może mieć charakterystycznych elementów uniwersum, np. nuka cola, to i tak padnie, bo oni nie mają kasy. Nie pokonają WoWa, nawet wielce zapowiadany, the old republic gówno pokazał.
Tak samo Stalker, robiony pod mmo. Nie ma co liczyć bo im chodzi tylko o kase, a wogóle to po chuj jak to wszystko wypisuje. :D
wrednypiwosz:
--- Quote from: Pudzian_Koks on August 06, 2012, 03:41:34 pm ---a wogóle to po chuj jak to wszystko wypisuje. :D
--- End quote ---
Też się nad tym zastanawiałem od połowy ;)
Fakt, FO:DE ... ma nowe wpisy na blogasku.
A co do firmy na I co robiła F ... walną ogłoszenie na kickstarter, zgarną kilka milionów i może uda im się tego nie zdefraudować. Skoro carmageddon daje rade...
likeyoucare:
--- Quote from: Pudzian_Koks on August 06, 2012, 09:49:08 am ---Mapy są boskie, czuć klimat mroźnych terenów
--- End quote ---
Hahaha te mapy wyglądają jak tapeta w pokoju mojej 9letniej siostry.
White150:
--- Quote from: likeyoucare on August 06, 2012, 07:27:30 pm ---Hahaha te mapy wyglądają jak tapeta w pokoju mojej 9letniej siostry.
--- End quote ---
Twój avatar wygląda jak tapeta w piwnicy mojego szczura. Zawiść polaczków :> "Poka swoje mapy xD xD lol troll."
Wichura:
Ale te mapy naprawdę są nędzne i wyglądają jak nieprane kalesony szatana. Zrobiłem kilka dużo lepszych, map, nie kalesonów, to stawia mnie ponad polaczkową zawiścią :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version