Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Grimmi:
..... Jak to można grać BigGunnem eee.... tam wole Gatling Character jakieś 286 hp 2x bursty 20 krytyka <niewiem po co ale jest> i oczywiście Super Trool Remament czyli "Zjebany" <SORY ZA PRZEKLENSTWA> Super sniper pod Energetyczne bronie do zabijania mobów w reno żeby odpowiedzialna bojówka miala wolna przestrzeń do strzału
Ale teraz wszystko na psy złazi kreci sie 10 trolów pod unarmedy :PP <Mają HwH i Jinxed> kiedy taki "KTOŚ" cie zaatakuje to przypuszczalnie niemasz szans ;D wiec teraz to lepiej odpoczywać albo jak ktoś ma <><><> "Duzo Stuffu" i możę go tracić na tony hyhm ja niemam ton ma "NIEZLY asortyment ale lubie tracić i dawać się zabić co się z tym wiąże oddawać moje piękne laserowe miniguny i karabiny laserowe ;/
Eta szto eta powinnismy my robic
Wichura:
--- Quote from: White150 on July 30, 2012, 06:55:07 pm ---możesz nic nie robić a i tak masz kasiore z dzieciaków
--- End quote ---
To ciekawe, naiwni nieletni przesyłają komuś pinions czy jak to się odbywa? Muszę się chyba bliżej zainteresować tematem, gargantuiczne bzdury pierdolić umiem nawet na trzeźwo, a nic tak nie cieszy jak oskubanie głupiego człowieka z grajcarków.
Billy Carter:
Pfff, Gatling Laser. >:( Vindicator!
@White150 No ja też jestem ciekawy. Jak to się wszystko odbywa?
racoon:
--- Quote from: Wiktor_pl on July 30, 2012, 10:57:03 am ---W Internecie każdy jest anonimowy
--- End quote ---
anonimowy chyba dla innych gimbo
Grimmi:
Billy a masz chociarz jednego Vindicatora?
heh Czy tylko zrobiles taką postać żeby sie Vidnicatorem na EVENT postrzelać
<Ostatnio w Reno byl VIndicator>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version