Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (7/70) > >>

Billy Carter:
Siedzą w domu i robią buildy BG. Aaaaaaaaaaaa!

I ja też zrobiłem.  ;D Mówię wam, BG to jest życie, kurcze. Chodzisz i wszystko palisz. Mam 8 lvl wbity w 6 godzin, end - 10, repair 100, jakieś lockpicki, 130 outdoor i ani razu nie byłem w szpitalu. No i psy na outdoor na początek, psy są genialne, uwielbiam te rude kudłacze.. Mają 120 % o ile się nie mylę. Testowałem snipera SG i dupa, krytyki po 60 - 80 hp, czasem bypass, czasem critt do zera , ale ogólnie to lipa i dużo machania. Metale, alloye, gunpowdery, brak spluw, i latanie jak wariat po całej mapie, żeby se dobrze przymierzyć. Na co to komu? A wystarczy mieć dobry damage res, sporo hp, stoisz sobie spokojnie i palisz. Czy tam walisz z M60. Od teraz tylko energy i Bg. Sg jest dobre dla doktora.

A ja to nick - Joe Delaware, jakby co. Czyli, że Polak, można ze mną zagadać, coś porobić. Jeśli chcecie/musicie strzelać - strzelajcie, ale uważajcie. Narazie lipa z hp, ale potem mogę się zezłościć i wlepić za to niekorzystnego bursta.

Wichura:

--- Quote from: Billy Carter on July 30, 2012, 05:07:54 pm ---Mówię wam, BG to jest życie, kurcze.
--- End quote ---
https://www.youtube.com/watch?v=ZBg_OIGucPw

Też lubię BG. Ludzik pod flamera do palenia krów i wieśniaków na skalę przemysłową ma zawsze ciepłe miejsce w moim małym robaczywym serduszku. I lazor spammer, o tak.

White150:

--- Quote from: Sorisso on July 30, 2012, 02:28:37 pm ---Jesli ty wiesz jak zrobic z siebie taka pale jak ten "klocuch" to moze ty jestes tym klockiem (brazu)?

--- End quote ---

Nie, przedstawiłem tylko w jaki sposób można (najszybciej) zaistnieć na jutjubie. Sranie gównem też jest modne (check this "RockAlone"), albo krecenie debilnych serii z debilnych klocków (przy 220k widzach, możesz nic nie robić a i tak masz kasiore z dzieciaków - JjayJoker).
Tak wiec cały syf gimbusiarzy to po prostu nieudolna próba podrobienia kilku gości i zarabiania bycia sławnym, lol. Durnota.

Sorisso:

--- Quote from: White150 on July 30, 2012, 06:55:07 pm --- sławnym

--- End quote ---
Milczenie jest złotem... :)

White150:
Nie lap za slowka, to nie modne, 5 lat temu na gg tak, ale nie teraz wsrod obecnej trollizacji i sytuacji w kraju, lol5.
Szto powinni :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version