Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (9/70) > >>

Billy Carter:
Eee. Nie no, żartowałem przecież. Nie ma Vindicatorów, są Gatlingi. Ale gdyby wszyscy mieli Gatlingi byłoby nudno. Nie byłoby BG, SG, ITP, ITD, a przeciez najlepsza bronią w Falloucie jest Gatling. :P
Grimmi, bo to jest tak, gdy gra się samemu, skuteczne granie i zdobywanie dobrych laserów jest trudne. Jeśli ktoś gra solo, wybieranie bg ułatwia mu dużo rzeczy. Bg jest prosty - 3 alloye, grzanie jabłek i grasz. A jeśli ktoś się na to krzywi i woli Gatlinga, to ja się  pytam - No dobra, ale Jak mam go zdobyć SAM?! :DD

A co do tego Jinxed, faktycznie przejebane, wypatrzyłem taki perk Man of Steel, który daje 10 cirt res. naq głowę i ogólny. Nie wiem czy to zbije krytyki z Jinxed, jestem nowy, jeśli ogarniacie ten motyw, dajcie znać. Ale wydaje mi się, że to jedyna szansa obrony.

racoon:
przed jinxed nic cie nie obroni.

Billy Carter:
No tak, bo to szansa na krytyczną porażkę. :D Zupełnie nie ta tablica. Ale krytyczne obrażenia też wtedy są.

Grimmi:
Billy kurde gatlinga zdobywa się tak "lajtowo" wysadzasz ENclave i po krzyku masz avki,Gatlingi,Plasma rifle
Ale ja robie tak wysadzam gatlinga ,drugi lootuje i kradne mu gatlinga , wysadzam drugiego gatlinga i tego co zlootuje okradam go z gatlinga
Proste niczym złożenie m60 ;D

Billy Carter:
Aha. To będę je chyba składał dalej. ; D Póki co, wbiłem swojemu 263 hp, taki garnek już trochę stoi, a ja, szczerze mówiąc, lubię bardziej fajne pancerze niż pukawki. Mam spory damage res, więc raczej lepiej stoję niż lepiej strzelam. I muszę sobie jeszcze poszukać tych niebieskich papierów.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version