Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Florek:
Ależ Ty jesteś zabawny wrednypiwosz. :/
--- Quote ---Tak, ~120 online w godzinach szczytu, z czego jakieś 70% to pewnie alty z (off) przy nicku, faktycznie, spoko jak cholera.
--- End quote ---
Wczoraj ok. 22:00 na serwerze było ~170 altów. Do walki o Modoc stanęły trzy ekipy, a każda z nich liczyła sobie 10 żywych graczy mnożone razy ewentualne alty. Zabawy i strzelania było pełno, ale jak ktoś ma klapki na oczach i dla niego gra kończy się w NCR to nie śmiem nawet podejmować dalszej dyskusji co do ewentualnej AKCJI na serwerze.
--- Quote ---Sens grać... tak w RT jako HtH w NR, bo jakiekolwiek TB nie ma racji bytu.
--- End quote ---
TB to gówno i przeżytek, które totalnie rozpierdala mechanikę tego serwera. Gdyby nie TB to wszystkie encountery można by ustawiać w rozsądnych i osiągalnych wartościach - pokonanie czegoś takiego w RT samo z siebie było by wyzwaniem, ale było by możliwe - a nie samo kombinowanie jak jest teraz.
--- Quote ---Wyexpisz 24lvl i zablokują połowę możliwości
--- End quote ---
Kogoś zabolał nerf silent deatha? :D
Kombajn:
Interplay wskrzesił studio Black Isle, takem przeczytał.
White150:
--- Quote from: Kombajn on August 23, 2012, 11:11:13 am ---Interplay wskrzesił studio Black Isle, takem przeczytał.
--- End quote ---
Hhahahahahaha o ja pierdole. Gdyby to studio wskrzesiły osoby, które rzeczywiście pracowały w starym dobrym BI to nic bym nie mówił. Ja pierdole jak będzie reakcja Fargo i ludzi z Obsidianu, oj oj...
Billy Carter:
A w ogóle to jedno mnie dziwi. Goście z byłego Black Isle/Itnterplay zajrzeli tutaj kiedyś? Na Fonline. Słyszał ktoś może o takim niezwykłym wydarzeniu? Jakby nie było, to jest jedyny, działający projekt (no i w sumie dosyć ostro przecież. I od kilku lat) oparty na ich "cudownym dziecku"
racoon:
szkoda ze tak wszystko hejtujecie
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version