Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
dym3k:
Hm.
Sprawdziłem inne serwery.
Liczniki online pochowane.
Na połowie z nich, zamiast contentu jest już "404", aWww.
Który inny anglojęzyczny serwer, ma wyższy online od 2238, większą ilość dedykowanych skryptów oraz przetrwa przynajmniej następny rok?
Co do Dayz: fps wyszły mi bokiem jakieś 10 lat temu, także pass ;)
Kilgore: dzięki za info. Zagadam do Manero.
Wichura:
--- Quote from: dym3k on August 22, 2012, 01:35:22 pm ---Który inny anglojęzyczny serwer, ma wyższy online od 2238, większą ilość dedykowanych skryptów oraz przetrwa przynajmniej następny rok?
--- End quote ---
Żaden istniejący.
White150:
Nie istnieja bo umarly/sa rozwijane/nie ma/nie sa profesjonalne. Nie ma w co grac. Jedynie to gierki na forum, wklej mema, dolacz sie do dyskusji, spamuj, trolluj. W sumie to mi nie przeszkadza. Jest wesolo :D
dym3k:
Oj tam, oj tam.
Marudzicie Panowie, chyba Wam się trochę Fonline przejadło.
Przebiegłem się wczoraj po całej mapie pod wieczór.
W NCR tłum, jakieś eventy z jajem.
A w północnych miastach zawsze ktoś szukał guza, do późnych godzin wieczornych.
Jak na okres letni, jest całkiem spoko.
W skrócie, jak najbardziej jest sens grać.
Nie rozumiem tylko dlaczego, aż tak chętnie, zniechęcacie nowych lub tych co wrócili :P
Z tego co widziałem, sporo zmian w mechanice odkąd ostatnio grałem.
Trzeba będzie nowe buildy PvP dopracować ;)
wrednypiwosz:
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---Oj tam, oj tam.
--- End quote ---
Cięta riposta.
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---Marudzicie Panowie, chyba Wam się trochę Fonline przejadło.
--- End quote ---
Nawet bardziej niż trochę.
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---Przebiegłem się wczoraj po całej mapie pod wieczór.
W NCR tłum, jakieś eventy z jajem.
A w północnych miastach zawsze ktoś szukał guza, do późnych godzin wieczornych.
--- End quote ---
Tłumy w NCR... łał i na północy też? łałx2 ... błagam, przestań bo tego nie można nazwać nawet żałosnym.Porównaj stan serwera teraz z tym co było poprzednio, chociażby 2, 3 edycje temu. Dziękuje.
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---Jak na okres letni, jest całkiem spoko.
--- End quote ---
Tak, ~120 online w godzinach szczytu, z czego jakieś 70% to pewnie alty z (off) przy nicku, faktycznie, spoko jak cholera.
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---W skrócie, jak najbardziej jest sens grać.
Nie rozumiem tylko dlaczego, aż tak chętnie, zniechęcacie nowych lub tych co wrócili :P
--- End quote ---
Sens grać... tak w RT jako HtH w NR, bo jakiekolwiek TB nie ma racji bytu.
--- Quote from: dym3k on August 23, 2012, 07:13:21 am ---Z tego co widziałem, sporo zmian w mechanice odkąd ostatnio grałem.
Trzeba będzie nowe buildy PvP dopracować ;)
--- End quote ---
Tak, Jovanka daje radę z tymi kupami... Dopracować bulid PVP? A po co? Wyexpisz 24lvl i zablokują połowę możliwości
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version