Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
@Kilgore No widzisz, bo to jeszcze tak, że wy w 2238 musicie mieć avengery. A devy wam się podkładały przecież :P, bo może... bo coś tam, bo dzieciak będzie chciał się zmierzyć. Taa. A chuja tam. No jasne, że każdy chce mieć dywany na sposób...
To im zabierz. Komu?! A NPC-om...
A i same frakcje, te patrole to też jakieś takie wypuszczają, że aż w oczach ciemno. Stoją jak strachy na wróble. Może Enclave/NCR//BoS mają za dużo stuffu...
Big Gunner-burster,sniper-cripp, Rocket, grenade thrower, może Doc, superstimy, plasma, lasery... To jest PATROL npc.
Jeśli chcą i lubią układać taktyki na takie coś, to ja mogę już tylko gwizdnąć z podziwem...
Ale nie wątpię, że spora część poszuka sobie, po prostu, craftera. Powie im passy, pójdzie do kina, a tamci nie zmarnują ni minuty...
Zabierz, zboostuj do ostatniej potęgi, zostawić im to craftowanie. Przynajmniej nikt nie powie, że się nie dorobili.
O. Ale widzę że zająłeś się problemem craftowania, nie zajmując sobie nim głowy. :) Czemu nie. Ale podejrzewam, że będziesz musiał wypełnić jakoś pustkę w ich sercach, po tym całym, nieco zafiksowanym systemie profesji i craftu. : D
White150:
--- Quote from: Tomowolf on August 12, 2012, 02:33:21 am ---ale deweloperzy albo po prostu tego nie kumają albo mają to głęboko w jelitach.
--- End quote ---
Może ich gra nie nadaje się na online? Może 2238 to rasowy singleplayer?!
http://fodev.net/forum/index.php/topic,25254.0.html
hohohhohohohohoh
Wichura:
Nie ma się co śmiać, zobacz jakie możliwości to niesie: epickie bitwy Bractwa Trzonkowego ze Szpadlarzami z Modoc, nowe crafterskie mieszanki na utwardzane szufle, specjalne energetyczne nity (rare item) zwiększające ładowność powierzchni roboczej +4. Skoro gra zaczęła obracać się wokół pardon my French nawozu, należałoby dostosować resztę, no nie?
Florek:
Turn based to największy ból 2238. :)
Billy Carter:
--- Quote from: Wichura on August 11, 2012, 09:42:30 pm ---Ja się nie nudzę, tylko 2238 mi się znudziło. Tyle że zamiast jałowo stękać, wziąłem dupę w troki, a sprawy w swoje ręce i jestem ostatnio nieco zajęty.
Australia? Widziałem screena stamtąd, ktoś oberwał w oko za 1 HP i umrzył. Mała rzecz, a ile ubawu :>
--- End quote ---
No. Zajrzałem. Ja nie. rwaaa..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version