Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (45/70) > >>

White150:

--- Quote from: Wichura on August 11, 2012, 09:42:30 pm ---Australia? Widziałem screena stamtąd, ktoś oberwał w oko za 1 HP i umrzył. Mała rzecz, a ile ubawu :>

--- End quote ---

Hahahahahahaha, realizm mode powiadasz? Zalinkuj skrina, prosze.

Billy Carter:

--- Quote from: Tomowolf on August 11, 2012, 09:24:54 pm ---Billy, czasami się zastanawiam czyś nabzem czy to normalne że tak piszesz, ale dobra:
Niewiem czy masz problemy z rozwalaniem unity czy innego enco, wszystko da sie sfarmić samemu, (no niektórych enco sie po prostu nie opłaca i szuka się innych dróg, tzw obejścia.) a jak coś ci nie idzie to zmień postać i postaw na TB.
Zabijać takich ludków się nie opłaca, bo ani ekspa, ani to łatwe nie jest, więc szukają sposobów aby zabrać im zabawki. A deweloperzy zamiast jakoś to zbalansować, to po prostu utrudniają.
Sam zbulwersowany tym znalazłem exploit na wyciągnięcie nielimitowanej ilości stuffu, i niech mnie ktoś przekona abym go zareportował, słucham propozycji ;-).

--- End quote ---

No jak są kominy, to i ty, nasz biedny kominiarzu, niczego już teraz nie podasz. A te CA z trudnych enców, co nie mogę sam zbić, tanie...
No i co do tego nabzowa - Twój nowy avatar to Wash Stampede, tyle mam ci do powiedzenia : )

Tomowolf:
Ładny mam obrasek co nie? Będę mieć lepszy, taki z bajerami, jak mój dev team mi zrobi.
A co do popsutych itanzów - od czego to repair alt jest co? Lootujesz pare itanzów z 80% naprawiasz i wojla, prawie jak nowka z bazarku, wystarczy tu i tam dziure zalepić po m60.

Temat tak troche nudny się zrobił więc proponuje nowy wątek : czy powinniśmy reportować abusy, albo dlaczego, jeżeli inni też mają i dalej będą mieć?

White150:
Hahaha, gdzie jest ta druga część developerów

Grzegorz "Atom" Jagiella

Markus "Ghosthack" Öberg 

Stefan "Lexx" Keßner 

Slaven "Lisac2k" Ostojic 

"Samira" 

Bartosz "scypior" Przygoda 

Ben "SlimCharles" Jenkins

Tom "Solar" Jones 

Tomowolf:
Która część?