Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
--- Quote from: Tomowolf on August 11, 2012, 10:03:21 pm ---Ładny mam obrasek co nie? Będę mieć lepszy, taki z bajerami, jak mój dev team mi zrobi.
A co do popsutych itanzów - od czego to repair alt jest co? Lootujesz pare itanzów z 80% naprawiasz i wojla, prawie jak nowka z bazarku, wystarczy tu i tam dziure zalepić po m60.
--- End quote ---
Ale w 2238 to byłoby oszustwo! Nie no... Tomo, po co ja mam oszukiwać wszystko i wszędzie? Miałem nawet ubaw, serio.
Wichura:
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Hahaha, gdzie jest ta druga część developerów
--- End quote ---
Nie obwieszczam tu prawd objawionych, tylko swoje mniej lub bardziej trafne domysły.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Grzegorz "Atom" Jagiella
--- End quote ---
Robi to, czego nie widać i o czym nikt nie wie, ale real life ma swoje prawa.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Markus "Ghosthack" Öberg
--- End quote ---
Chyba robi coś innego.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Stefan "Lexx" Keßner
--- End quote ---
Działa i ma się dobrze, choć pomysły tego pana przyprawiają mnie na zmianę o śmiech i niedowierzanie.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Slaven "Lisac2k" Ostojic
--- End quote ---
Real life wygrało walkowerem, ostatnio widziany na blogasku 2238 w okolicach prewajpa.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---"Samira"
--- End quote ---
Boska działa, choć oczywiście nie ma tyle czasu na [DEV]iantowanie co przeciętny gimbus na pryszczaty rejdż internetowy.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Bartosz "scypior" Przygoda
--- End quote ---
Okocił się, jeśli dobrze kojarzę. Posiadanie dzieci w Bolandzie to jakiś ponury żart i naprawdę Poważny Biznes, nic dziwnego że wygrywa z dowolną gierką.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Ben "SlimCharles" Jenkins
--- End quote ---
Nie wiem kto to jest, nigdy go nie widziałem.
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 10:15:02 pm ---Tom "Solar" Jones
--- End quote ---
Nie działa już w prężnych strukturach 2238, mniej więcej od wiosny tego roku.
Billy Carter:
Aha. To Gratulacje. :D Ja się nie powielam, póki co.
I tego, co to ja miałem powiedzieć...Kurwa, ale to 2338 w pizdu rozpierdolone, ja jebie, pierdole, żadnego deva nie ma, Chuj, nie gram!!!!
Tomowolf:
"A twój ojciyc to był kuminiorz z Sandomierza. -A kto to jest kuminiorz?"
Tu się nie ma co obrażać, tylko robić swoje, jak nie majo czasu, to mogliby to zamienić w stan taki jaki był na cbt, ludzik dawający expa i kabze, i byłoby po problemie, a nie jęki i krzyki nabzów na forumie, "BO ŹLE ROBICIE I KIEDY UPDATE".
Wichura:
Przede wszystkim nie należy słuchać przypadkowych płaczków z gatunku jętka jednodniówka ani wiecznych chłopców, którzy NIE MOGĄ PRZEGRAĆ w grze komputerowej i żądają, żeby im znerfić to i tamto. Przyda się też jakaś spójna wizja tego, co właściwie robimy, bo losowe miotanie się w coraz ciaśniejszym odrutowanym kolczasto obozie "No fun allowed.jpg" na dobre nie wychodzi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version