Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
wrednypiwosz:
--- Quote from: White150 on August 11, 2012, 08:05:22 pm ---Ten avatar to z Gorky 17?
--- End quote ---
Commandos 3/4
Tomowolf:
Billy, czasami się zastanawiam czyś nabzem czy to normalne że tak piszesz, ale dobra:
Niewiem czy masz problemy z rozwalaniem unity czy innego enco, wszystko da sie sfarmić samemu, (no niektórych enco sie po prostu nie opłaca i szuka się innych dróg, tzw obejścia.) a jak coś ci nie idzie to zmień postać i postaw na TB.
Zabijać takich ludków się nie opłaca, bo ani ekspa, ani to łatwe nie jest, więc szukają sposobów aby zabrać im zabawki. A deweloperzy zamiast jakoś to zbalansować, to po prostu utrudniają.
Sam zbulwersowany tym znalazłem exploit na wyciągnięcie nielimitowanej ilości stuffu, i niech mnie ktoś przekona abym go zareportował, słucham propozycji ;-).
Billy Carter:
--- Quote from: Wichura on August 11, 2012, 08:44:38 pm ---Ale o ile pamiętam próby spuszczenia tap wpierdlu patrolowi Anklavy, tak to właśnie działało - musiałeś wyprztykać w takiego blaszanego sukinsyna wagon pestek, żeby wreszcie padł, a i tak jak miałeś pecha, a jemu weszły zacne kryty, którymi miotał jak szatan, to oglądałeś swoje flaki na piachu po jego jednej serii. Oczywiście w nagrodę można było liczyć na coś około 600 XP, czyli cztery i pół molerata, tego zwykłego, a także popsuty (bo taki nówka sztuka zniszczy ekonomię, to jasne) minigun. Żeby go naprawić, musiałeś zdobyć drugiego, czyli ten sam pieprznik a piać od nowa.
O kraftowaniu top-tier szajsu nawet nie chce mi się pisać, Kilgore napisał już w tym temacie wszystko.
--- End quote ---
No ja np. miałem małe zaskoczenie pierwszy raz na otwartych już betatestach 2238 (a grałem u Scypa. heee e na tych zamkniętych też) Wchodzę więc na Ridery, a one nie dość, że wyjmują swoją broń, biegają za mną, to, w jakiś sposób, mają wyraźną przewagę nad moim 10 mm pistoletem! I to w RT w dodatku. Coś tu jest nie tak... Kiedyś podstawiałem dynamit, szedłem na drugi koniec mapy, a gdy wpadły xp - wiedziałem, że ich pokonałem i wszyscy są już martwi. A teraz muszę do nich strzelać :\
Ale giną, więc myślę, że nie jest tak źle. Co by to było, gdyby kiedyś Riderzy okazali się dla mnie za mocni... :) No cóż, Wichura, ja też się nudzę. Tam sobie zerknij na Australię. Nowy, nieśmigany i całkowicie źle zbalansowany serwer. ;D
Beret:
--- Quote from: wrednypiwosz on August 11, 2012, 08:50:37 pm ---Commandos 3/4
--- End quote ---
Dokładnie Commandos 3 Destination Berlin, 4 jest do kitu :/
Wichura:
--- Quote from: Billy Carter on August 11, 2012, 09:29:52 pm ---No cóż, Wichura, ja też się nudzę. Tam sobie zerknij na Australię. Nowy, nieśmigany i całkowicie źle zbalansowany serwer. ;D
--- End quote ---
Ja się nie nudzę, tylko 2238 mi się znudziło. Tyle że zamiast jałowo stękać, wziąłem dupę w troki, a sprawy w swoje ręce i jestem ostatnio nieco zajęty.
Australia? Widziałem screena stamtąd, ktoś oberwał w oko za 1 HP i umrzył. Mała rzecz, a ile ubawu :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version