Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
A co do pomocy w 2238.
Nie wiem, czy zauważyłeś/zwróciłeś uwagę na taki oto cichy dialog niektórych tutaj na forum:
- Proszę, błagam, zdejmijcie lvlcapa! Naprawdę, będzie ok.
- Nie! Zły pomysł.
- Spoko. Wszystkie z rzeczy, którą mogę i CHCE dla was zrobić, pasują tylko do systemu, w którym zdjęto lvlcap.
- Ok.
wrednypiwosz:
Już Ci o tym pisałem kilka postów temu 8)
Kilgore:
--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 05:50:30 pm --- A tak - zarzucimy was toną map, scenariuszy, a wy po prostu tego nie skończycie.
--- End quote ---
Ty tak na poważnie? :P
Billy Carter:
--- Quote from: wrednypiwosz on August 09, 2012, 06:03:04 pm ---Czekam na PM. I masz racje, ja o tym decyduje jak na razie, bo teamu jako takie nie chce mi się tworzyć, ot ktoś podeśle grafikę, inny ktoś zrobi ścieżkę dźwiękową i się kręci... Zresztą ktoś musi trzymać za jaja "team" i to palnikiem inaczej masz taki syf jak na 2238. A dobry pomysł sam się obroni, już to pisałem.
--- End quote ---
Bez urazy chłopie, ale tym musisz się chyba zając sam. To ciekawe jest, ja wiem, ale to nie jest coś, co ja robiłem kiedykolwiek i ten... No więc każdy ma swoją działkę. I nie licz na innych. Tylko na siebie. A muzy poszukaj za free. Jest tego całkiem sporo.
Ten akurat nie jest za free, ale... Posłuchajmy : )
https://www.youtube.com/watch?v=JIwYGZlBw9Y
Billy Carter:
--- Quote from: Kilgore on August 09, 2012, 06:06:36 pm ---Ty tak na poważnie? :P
--- End quote ---
Czemu my? ;D Przecież ja nie widziałem mappera na oczy. To jak te mapy będą wyglądać? A chce mi ktoś pomóc przy CS. (nie, nie Couter Strike) Wydajcie to, na boga. Przecież my nawet nie widzimy o co wam chodzi, co zrobiliście i do czego nasza praca będzie dobrze pasować. Serio. Wydajcie. Commuity wokół 2238 zaczęło się budować, gdy faktycznie wyszedł.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version