Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (36/70) > >>

Billy Carter:
Ale powiem ci Wredny od razu - jeśli robisz klienta pod pvp. to o moje wizyty na takim serwie nie musisz się martwić. Żadna strata, wiem. Po prostu ci to mówię.

manero:

--- Quote from: wrednypiwosz on August 09, 2012, 04:53:13 pm ---Śmiało, jak będą dobre, wrzucę je do fo2web.

--- End quote ---

Ze 3 lata już to robisz. Pokaż jakiegoś screena  ;D

wrednypiwosz:

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 05:07:28 pm ---Więc nie mów nam tu chłopie, że niby fajnie ale  jesteśmy jednak chujowi, bo nie znamy podstaw programowania. Bo to jest nasz  ból. Wszystkich ziomków na forum, tutaj. Twoich kolegów.
A teraz mówisz to mi.

--- End quote ---
Pewnie że jesteście chujowi, tylko widzisz... Nawet chujowi ludzie coś robią, popatrz na takie FO:DE,
ba! popatrz na ludzi z SQ! Nawet fanatycy krafcenia łopat w NCR potrafią sklecić chociaż jedną mapę z kiblem, kawałek ścieżki dźwiękowej czy teksturę. A czasami pieprzą bardziej farmazony niż Ty tu teraz...
Ograniczasz się tylko programowania i pisania scenariuszy, łał na prawdę super. Skoro masz multum pomysłów to zacznij je realizować, przyłącz się do czegoś, ponoć FO:DE powstaje ponownie, masz okazje się wykazać, a nie tylko zrzędzić.
Dlaczego tego nie zrobisz? Bo Ci się nie chce? Łatwiej pierdolić że jest źle... Typowe.

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 05:07:28 pm ---Potrafisz programować, atakuj innych devów z 2338. I Nie truj mnie. Bo może ja sobie tutaj tylko chce o starych czasach popieprzyć, tak jak reszta. A ty mnie źle rozumiesz. I czepiasz.

A co do waszych projektów. Zapytam się tak - to ile już macie tej babci, żeby była dziadkiem? Chodzi już? Czy WYCHODZI wreszcie? 2238 też nie grzeszyło urodą na początku. Ale w tym momencie, nie ma żadnej alternatywy. Nie mówię, że 2238 złe, dobre. Gówno mnie to wszystko obchodzi. Wchodzę i bawię się, to tyle. Ale chodzi o to, że nie ma nic waszego. A 2238 - stare..... :)

--- End quote ---
Próbowałem pogadać z devami 2238... to dość trudne, są tacy co wstydzą się przyznać do tego że są Polakami/Polkami, a co dopiero dać możliwości rozwoju chociaż 20 linijek kodu.

Fo2web... będzie jak będzie, priorytetem nie jest powstanie gry, a wydajnego silnika.

@manero http://s18.postimage.org/r3zo11fop/ssedit.png i nawet więcej niż 3 ;) ale jest.

Billy Carter:
Już ci to powiedziałem. Porozmawiamy o pomocy wam, POLACY jak coś WYJDZIE. Niekoniecznie - WYSZŁO. A tak - zarzucimy was toną map, scenariuszy, a wy po prostu tego nie skończycie.
Gracie w tę Australię? Nie. A może... kto wie, co oni z tym zrobią.

I powiem ci drugą rzecz. Ja też robię pewien projekt. I wiem jak to wygląda - chcę zrobić wszystko sam. A potem wyjść z gotowym. Mógłbym pójść na forum jakieś, w związku z moim projektem, zaczepić tego i śmiego i powiedzieć mu - ty, a dlaczego ty nic nie robisz, a ja projekt? Nie chcesz pomóc, nic ci się nie chce?
Stary, prerogatywy ci się teraz pomieszały, czy jak? Ty ROBISZ, albo ty nie robisz nic. I wtedy nic nie ma. I też jest ok.

i

--- Quote from: wrednypiwosz on August 09, 2012, 04:53:13 pm ---Śmiało, jak będą dobre, wrzucę je do fo2web.

--- End quote ---

Będą. Ale w chwili, gdy ty decydujesz o czymś takim, może okazać się to złą drogą dla samego klienta. Ale widzisz... to jest twój projekt, nie sandbox, albo to wrzucisz, albo nie wrzucisz.
No to rób se te kible sam. Ale rób, rób. Jak mrówka.

wrednypiwosz:

--- Quote ---Będą. Ale w chwili, gdy ty decydujesz o czymś takim, może okazać się to złą drogą dla samego klienta.
--- End quote ---
Czekam na  PM. I masz racje, ja o tym decyduje jak na razie, bo teamu jako takie nie chce mi się tworzyć, ot ktoś podeśle grafikę, inny ktoś zrobi ścieżkę dźwiękową i się kręci... Zresztą ktoś musi trzymać za jaja "team" i to palnikiem inaczej masz taki syf jak na 2238. A dobry pomysł sam się obroni, już to pisałem.

--- Quote ---Porozmawiamy o pomocy wam, POLACY jak coś WYJDZIE. Niekoniecznie - WYSZŁO.
--- End quote ---
Pieprzenie kotka za pomocą młotka.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version