Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
Wredny. Ale ty jesteś zajebisty, bo piszesz sobie nowe, informatyczne skrypty dla siebie, zamiast połatać coś samemu, a ja tylko - wrzucam pomysły, których nikt nie wykorzystuje. Doszliśmy do sedna sprawy?
Nie wykorzystuję exploitów, bo się tym brzydzę, tak czy owak.Nie będę campił gdzieś w Palermo jak bób przecież, zasłonięty interfacem. :DDD To jest jakaś gra na kanwie innej gry. I ma jakieś, zaimplementowane zasady. Więc gram według zasad. Bo są. Przecież. To nie jest bug. To zasada. A cała reszta to explot.
Hmm... ale jeden :p też wykorzystuję. Chociaż.. Nie, właściwie nie... Wykorzystuję fakt, że nikomu nie chce się na tym serwie crafcić i nie robicie dobrego outdr. A ja się nie wygłupiam, po prostu.
@ Wichura. No nie będę, po prostu, najeżdżał na Polaków w dev teamie. O ile jeszcze są... Napracowali się jednak, a zamiast złości i chamstwa, można zasugerować coś delikatniej. Cierpimy, no. :) Cierpimy.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 04:15:25 pm ---Wredny. Ale ty jesteś zajebisty, bo piszesz sobie nowe, informatyczne skrypty dla siebie, zamiast połatać coś samemu, a ja tylko - wrzucam pomysły, których nikt nie wykorzystuje. Doszliśmy do sedna sprawy?
Nie wykorzystuję exploitów, bo się tym brzydzę, tak czy owak.Nie będę campił gdzieś w Palermo jak bób przecież, zasłonięty interfacem. :DDD To jest jakaś gra na kanwie innej gry. I ma jakieś, zaimplementowane zasady. Więc gram według zasad. Bo są. Przecież. To nie jest bug. To zasada. A cała reszta to explot.
Hmm... ale jeden :p też wykorzystuję. Chociaż.. Nie, właściwie nie... Wykorzystuję fakt, że nikomu nie chce się na tym serwie crafcić i nie robicie dobrego outdr. A ja się nie wygłupiam, po prostu.
--- End quote ---
Trudno połatać coś, nie mając dostępu do źródła.
O jakich zaimplementowanych zasadach mówisz? Jeszcze napisz że GM trzymają się zasad i że w grze FO 2238 obowiązuje regulamin.
Otóż to Billy, zgłaszasz coś, ale mają Cie w dupie. Mimo to narzekasz, a sam nie robisz nic innego w tym kierunku. Słowa klucz to "coś innego" teraz rozumiesz?
Billy Carter:
Coś innego, mówisz? Ok, no to ja podrzucę ci tylko tonę pomysłów na scenariusze, dialogi, desing fabularny, bardziej skomplikowane, wymagające questy. A będzie ci się chciało pisać do tego wszystkiego skrypty? ;D Panie developer.
Hm? I sam widzisz.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 04:46:51 pm ---Coś innego, mówisz? Ok, no to ja podrzucę ci tylko tonę pomysłów na scenariusze, dialogi, desing fabularny, bardziej skomplikowane, wymagające questy. A będzie ci się chciało pisać do tego wszystkiego skrypty? ;D Panie developer.
--- End quote ---
Śmiało, jak będą dobre, wrzucę je do fo2web.
Tylko że Ty potrafisz tylko pisać o tym jakie to masz świetne pomysły, a ni cholery żadnego nie zrealizować. Nie mówię że masz być od razu programistą czy mapperem, ale mógłbyś zrobić coś sam, bo napisać fabułę jednego questa to każdy głupi potrafi, ale nie, Ty wolisz tylko pisać posty na forum, o tym że lolpley 2238 jest zjebany i wszytko inne, łącznie z graczami bo zniszczyli coś "wspaniałego" ... to brzmi jak tekst "za komuny było lepiej" głoszony przez smutnych ludzi którzy nie tęsknią za komuną, a młodością.
Billy Carter:
Ale ty masz osąd.. Jezu chryste...
I nie umiem programowac, koniec i kropka. Umiem pisać po polsku. A raz na milion lat uda mi się wymyslić coś out of box. Mówiłem ci - każdy ma swoją działkę, którą uprawia. Więc nie mów nam tu chłopie, że niby fajnie ale jesteśmy jednak chujowi, bo nie znamy podstaw programowania. Bo to jest nasz ból. Wszystkich ziomków na forum, tutaj. Twoich kolegów.
A teraz mówisz to mi.
Potrafisz programować, atakuj innych devów z 2338. I Nie truj mnie. Bo może ja sobie tutaj tylko chce o starych czasach popieprzyć, tak jak reszta. A ty mnie źle rozumiesz. I czepiasz.
A co do waszych projektów. Zapytam się tak - to ile już macie tej babci, żeby była dziadkiem? Chodzi już? Czy WYCHODZI wreszcie? 2238 też nie grzeszyło urodą na początku. Ale w tym momencie, nie ma żadnej alternatywy. Nie mówię, że 2238 złe, dobre. Gówno mnie to wszystko obchodzi. Wchodzę i bawię się, to tyle. Ale chodzi o to, że nie ma nic waszego. A 2238 - stare..... :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version