Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (34/70) > >>

Wichura:

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 02:27:28 pm ---Heh, tylko te gałki, gałki, gałki . Tak, jak pisałem - na początku 2238 było świetne. Małe, swojskie, spokojne. Nikomu nie przeszkadzało, że coś tam nie zostało znerfione,a coś innego się sypie. Nie mi - przynajmniej.
--- End quote ---
Nikt nie broni uruchomić swojego zamkniętego serwera, małego, swojskiego i spokojnego. Można zaprosić e-piwoszy i uprawiać taki rolplej, że proszę siadać, bez dzieciarni, gimbazy i małp od Toilet Control. SDK zostało wypuszczone już jakiś czas temu, nic tylko wziąć i dłubać. Dłubałem przy tym i owym, dłubię nadal, choć już nie dla 2238, które wzgardziło moimi pomysłami. Widocznie były chujowe.

A jak się nie chce, nie wystarcza umiejętności technicznych lub zwyczajnie nie ma weny, to się nie wydaje na ten temat odgłosów paszczą, królewno, bo to nieeleganckie.

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 03:21:33 pm ---@Wredny, nie mów mi o epiwieniu itp. Dla was istnieje tylko - gracz rlp (e - piwek) albo ganker. I nic pośredniego. Taka jakaś wyobraźnia u was.... Ja też nie rolplejuje gdy nie trzeba, bo mi się nie chce. No bez przesady. Mam system pośredni, taki jak reszta community - czyli z przymrużeniem oka, ale z szacunkieim dla fanadomu. I o tym właśnie MÓWIŁEM. Czytaj ze zrozumieniem. Taki gracz nie zniży się do wykorzystania exploitów, nawet jesli je zna. Po co mu to? On przyszedł tutaj grać, nie chomikować i chomikować więcej stuffu.
--- End quote ---
To nie wyobraźnia, tylko smutna rzeczywistość tego serwera. Jak chcesz się pobawić w trv kvlt krieg RP, musisz robić to w zaufanym towarzystwie, bo wpadną ci randomowe małpiatki co szybko dużo mnóstwo klikają i udekorują otoczenie flakami twoich rolplejerskich postaci z 80 HP. Fight Cluby robiliśmy zazwyczaj po cichu z tego właśnie powodu. Do tej pory pamiętam jakiegoś zabłąkanego bolka, który wkitrał się nam do piwniczki, postał chwilę, popatrzył i spytał czemu jeszcze nikt nie zabił mu ludzika. Szybko się uczył, trzeba przyznać.

Exploity - a czemu nie? Gra ma dostarczać rozrywki, jeśli zaś można było uzyskać w niej ową rozrywkę szybciej i wygodniej za pomocą exploitu, to tak właśnie robiłem. Altować kiedyś też nie chciałem i nazywałem brzydko ludzi, którzy altowali, a po ostatnim wajpie wystartowałem od razu z trzema postaciami, potem było już ich tylko więcej.

White150:
Billy ja cie nie hejtuje tylko jak chcesz starego fonline to poproś kogoś aby taki zrobił (może jest, nie wiem) albo graj sobie na własnym serwerze i miej wyjebane na 2238 jak ci się nie podoba. Ja nie gram na 2238, sa ruskie serwery tla, na niektorych da się pograć a jak mi sie nudzi to odpalam wlasny i gram.

Kurwa 2238 to nie jest normalny serwer i nie porownuj go do starego tla. Chcesz wrocic do starych czasow? Zrob, popros kogos o serwer z stara wersja.

Billy Carter:
@Wichura, wierz mi, ja mam królewiczu, dokładnie to samo, co ty ; ) A gram dla 2238 bo.. lubię grać po angielsku i ... hmm coś jestem tutaj komuś winien. Może to już nie są te same osoby (dwie), ale ja nie opuszczę tonącego statku. A może, wcale niepotrzebnie, bronię, nieatakowanej fortecy ;P

@White. Nie, nie chcę też TLA. :)  Nie chcę, by wróciły się stare czasy. To było straszne ;D. Bylismy tam, jak zaszczute zwierzęta. A jako, ze grało sporo Polaków i znaliśmy angielski, było nam raźniej. A nawet gdy spotkałeś naprawde dobrego Rosjanina, który pogadał, zmieniał język, itd. to i tak...

Czekam na coś :) Zabijam czas, tutaj, na forum. Tak jak wy.

wrednypiwosz:

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 03:21:33 pm ---@Wredny, nie mów mi o epiwieniu itp. Dla was istnieje tylko - gracz rlp (e - piwek) albo ganker. I nic pośredniego. Taka jakaś wyobraźnia u was.... Ja też nie rolplejuje gdy nie trzeba, bo mi się nie chce. No bez przesady. Mam system pośredni, taki jak reszta community - czyli z przymrużeniem oka, ale z szacunkieim dla fanadomu. I o tym właśnie MÓWIŁEM. Czytaj ze zrozumieniem. Taki gracz nie zniży się do wykorzystania exploitów, nawet jesli je zna. Po co mu to? On przyszedł tutaj grać, nie chomikować i chomikować więcej stuffu.
Ja myślę, że ktoś te zwierzątka kiedyś bardzo zbił (nie mam nic przeciwko pvp, też zabijam, gdy widzę okazję, szanuje poważne walki w miastach) i oni teraz exploitują.
Nie o to chodzi. Jest różnica między klikaczem, a graczem - durnym dzieckiem, a w miarę dorosłą osobą, która odpowiada za swoje czyny.
Na które pytanie ci nie odpowiedziałem.. Ale może mi się po prostu nie chce. Zwróć na to swoją, niebywałą, uwagę.

--- End quote ---
Dla Was to znaczy dla kogo?
Nie widzę nic złego w wykorzystywaniu dziur w grze, bo niby dlaczego miałbym tego nie robić, szczególnie że to wersja beta? Tylko dlatego że lofciam F2? A co ma jedno z drugim wspólnego? W poprzednich edycjach nie podobał mi się ogranicznik czasu na relog 10min, to napisałem skrypt który to omijał i czy to znaczy że jestem zły?
Zgłaszałem niejednokrotnie bugi, tu na forum, luib bezpośrednio w grze (szczególnie w 2009), część z nich nie została załatana do dziś, więc skoro dev team ma to w dupie, to ja mam się tym przejmować?
I miło że doszedłeś sam do sedna sprawy... Nie chce Ci się. Czyli jesteś jak osoby na które narzekasz.

Wichura:

--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 03:48:13 pm ---@Wichura, wierz mi, ja mam królewiczu, dokładnie to samo, co ty ; ) A gram dla 2238 bo.. lubię grać po angielsku i ... hmm coś jestem tutaj komuś winien. Może to już nie są te same osoby (dwie), ale ja nie opuszczę tonącego statku. A może, wcale niepotrzebnie, bronię, nieatakowanej fortecy ;P
--- End quote ---
Długi honorowe, trudniejsze do spłacenia niż hipoteka?

Atakowana forteca, tonący statek - panie poeto, nie popadajmy w egzaltację. Nie podoba mi się pełna nawozu piaskownica, w jaką zmutowała moja swego czasu ulubiona gra, to w nią nie gram. Nie będę natomiast zakładał płaczliwych tematów w stylu "aj kłit!!!11", bo to po pierwsze głupie, a po drugie chuj kogo obchodzi, zaś nadzieję na zmiany już straciłem. Zostało tylko przyzwyczajenie do ludzi i foruma, z którymi spędziłem dużo wesołych chwil pełnych (jak to było?) szlochu, gniewu oraz przydupizmu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version