Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
Heh, tylko te gałki, gałki, gałki . Tak, jak pisałem - na początku 2238 było świetne. Małe, swojskie, spokojne. Nikomu nie przeszkadzało, że coś tam nie zostało znerfione,a coś innego się sypie. Nie mi - przynajmniej. Ale, gdy otworzyli betatesty serwera 2338 zlazło się mnóstwo exploiterów. Ludzi, co tu dużo gadać - bez honoru. Dzieci neo. Małe gnoje, które niszczyły tę grę. I chuj z mechaniką, dała sie poprawić, ale oni nie mieli szacunku do Legendy jaką jest Fallout.!! :) I to było w nich najgorsze. Uważali, że należy tam wpierdolić cały ten swój gibusowo szczeniacki hardrcore -tibians-style (eheheheheheh... da style, Ai.). To było żałosne. I tego nie dało się znerwić. Trzeba było siłą.
No a potem były pomysły, pomysły, pomysły, bo świat był nieco ubogi i niewiele było do roboty. No i ... się troszkę przeładowało. :P Ale to wy chcieliście baz, TC, pvp, wojen gangów, itd. Sporo kodu poszło na to i mechanika ostro przechyliła się w tę stronę. A poza tym, jest kilka dziwnych pomysłów ostatnio, których nie trawię. Gra, tak jakby, khm, zdziecinniała...
manero:
--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 02:27:28 pm ---TC, pvp, wojen gangów, itd.
--- End quote ---
Wszyscy ogarnięci gracze zorientowali się najpóźniej w ciągu 3 miesięcy od swojego startu w grze, że to jedyne sensowe zajęcie w FO. Gdyby tego nie było, nie byłoby FO bo większość osób które zostały i swego czasu tworzyły społeczność to ludzie z tych gangów na które psioczysz.
Najwyraźniej brakuje Ci zmysłu orientacji albo jesteś podstarzałym 26 latkiem który zbyt wolno obsługuje mysz ;)
wrednypiwosz:
Żyjesz we własnym świecie. Zanim zaczniesz odpowiadać, skup się na czytanym tekście. Trudno by było utrzymać klimat F2 ala LOLpley, gdzie co 2 tekst to
**nalewa epiwo**
Większość ludzi chce PvP, było wiele projektów lolpley, jak choćby ganianie na golasa za bydłem, lub chlanie w barze w hub, jednak upadły tak szybko, jak powstały.
Jak myślisz dlaczego? Bo wszyscy są takimi wielkimi fanami F2? Obudź się, albo przestań brać środki nasenne.
Poza tym nadal czekam na Twoją odpowiedź. Dlaczego nic nie zrobiłeś w tej kwestii.
White150:
Billy Carter
Poproś rosjan o serwer na starej wersji (TAKI JAK TEN).
http://fonline.ru/forum/showthread.php?t=21265
Billy Carter:
@Manero, chodziło mi tylko to, że prosili o system na który teraz psioczą. :DDD Znerf mi to, znerf mi tamto!! Karabiny za mocne, lasery za słabe! A spierdalaj. :)
@Wredny, nie mów mi o epiwieniu itp. Dla was istnieje tylko - gracz rlp (e - piwek) albo ganker. I nic pośredniego. Taka jakaś wyobraźnia u was.... Ja też nie rolplejuje gdy nie trzeba, bo mi się nie chce. No bez przesady. Mam system pośredni, taki jak reszta community - czyli z przymrużeniem oka, ale z szacunkieim dla fanadomu. I o tym właśnie MÓWIŁEM. Czytaj ze zrozumieniem. Taki gracz nie zniży się do wykorzystania exploitów, nawet jesli je zna. Po co mu to? On przyszedł tutaj grać, nie chomikować i chomikować więcej stuffu.
Ja myślę, że ktoś te zwierzątka kiedyś bardzo zbił (nie mam nic przeciwko pvp, też zabijam, gdy widzę okazję, szanuje poważne walki w miastach) i oni teraz exploitują.
Nie o to chodzi. Jest różnica między klikaczem, a graczem - durnym dzieckiem, a w miarę dorosłą osobą, która odpowiada za swoje czyny.
Na które pytanie ci nie odpowiedziałem.. Ale może mi się po prostu nie chce. Zwróć na to swoją, niebywałą, uwagę.
@White nie wiem o co ci chodzi. Ale raczej sobie nie róbcie ze mnie wroga publicznego nr 1. Bo ktoś będzie się z tego bardzo śmiał.
No chyba, że już musicie... Ale hejtmode off. Po słabo wam tu idzie panowanie nad tym. Jak widzę... Polacy.
Chamstwo tu, kurwa, u was straszne jest, nie zwróciliście uwagi? ze aż trochę mnie zatkało jednak, gdy pierwszy raz odwiedziłem "Polskie Pustkowia" A do grzecznych osób nie należę.
I to ma być to nasze FonlinePL: Następne Pokolenie? Nasze dzieci, krwawica, i śmierć na ruskiej ziemi? Poczytajcie sobie trochę Shamo, jak oni tam się do siebie odnoszą. Szacunek dużo nie kosztuje, a bierze się, przede wszystkim, z okazywania go innym.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version