Ja tam się na PvP nie znam, nie oznacza to jednak, że bronię wam grać postaciami PvP. Za to nie udaję, że wiem wszystko na temat buildów x. Proponuję, żeby każdy przeczytał swoje posty w tym temacie i ogarnął w jaki sposób pisze o swoich buildach i w jaki sposób wypowiada własne zdanie na temat cudzych. Chodzi mi tu o komentowanie cudzych buildów lolami i failami, pisanie o swoich sugerując, że są najlepsze, najbardziej kozackie i totalnie pro. Sami tworzycie atmosferę, rywalizacji i udowodniania sobie kto ma większą rację a potem dziwicie się, że dyskusja nabiera takiego a nie innego kierunku. Myślę, że nie ma co ciągnąć takiej paplaniny, bo rzeczywiście robi się ona powtarzalna. Może po prostu dzielcie się buildami, opisując jakie owy build ma założenia i jak się sprawuje według was w tychże. A osoby czytające niech pamiętają jakie dany build ma funkcje i cele - i niech każdy się zastanowi czy na pewno jest odpwiednią osobą aby w danej dziedzinie się wypowiadać w sposób autorytarny / królewski. Bo mam wrażenie, że większość nieporozumień bierze się z tego, że niektórzy za bardzo wierzą we własną niezawodną ocenę i nawet nie próbują zrozumieć jakichkolwiek uwag.
A z drugiej strony - po co ja se tak gadam, skoro i tak w odpowiedzi dostanę:
"Okay, spoko! Ale to on zaczął i niech on mi lepiej powie jakim prawem...bla bla bla"