On zawsze trafia gdzie trzeba . Mam tankera nie martw się chłopacze . Ten build jest typowy do czyszczenia modoc z śmieci ( nie wiesz to po co się wypowiadasz)Zwłaszcza ,że zanim podejdzie to wyłapie glebe ten twój koks . ;]
Nie kłóć się z roleplayerem bo u niego PvP ogranicza się do śmierci z ręki PK, a i tak będzie ci próbował wcisnąć, że PvP to gra w quake'a lub CSa, i że wszyscy powinniśmy być roleplayerami bo grać w grę - która opiera się głównie na PvP - jako gracz PvP nie ma sensu i FOnline powinien wyglądać identycznie jak Fallout 2
Wichura przestań gadać głupoty na temat mojego hp bo 109 jest ok a nie 50hp ale taki pro gracz zawsze wie lepiej
Wichura dlaczego Ty w ogóle wdajesz się w internetowe dyskusje z tymi małymi pyrtkami? Oni mają doświadczenie i szybszą neostrade, to wojownicy klawiatury. Nie dasz im rady
bla bla bla
Wichura dlaczego Ty w ogóle wdajesz się w internetowe dyskusje z tymi małymi pyrtkami? Oni mają doświadczenie i szybszą neostrade, to wojownicy klawiatury. Nie dasz im rady A co do snajpera zaprezentowanego przez Dark Angel. 1. 4 siły i weapon handling? Bezsens, wystarczy siły 2 i ten perk żeby korzystać ze sniper rifle.2. Co to za snajper bez Better Critical? Co to za snajper z szansą na krytyka 16%?3. Niecałe 110 hp? Do ściągania śmeici w modoc? Dostaniesz wspomnianym śmietnikiem w łeb i po wielkim sprzątaniu.4. Poza tym wybrałeś perk który nie działa i GOD ONLY KNOW kiedy zadziała.5. Barszczyk, przykro mi.Podoba mi się build TSF Allano.
Wiele dni spędziłem na grze , nawet dorobiłem się barter alta + transporter - A oto i on :
encro + FA doctor , questy , kupy itd.
Bo zasadniczo lubię internetowe dyskusje, cóż że nie zawsze można sobie wybierać interlokutorów. Pewnie, że nie dam rady, ich buildy są przezajebiste, każdemu będę od dziś to mówił. Co więcej, jak będę czekał aż mój żałosny ludzik ochłonie po zrobieniu nie mniej żałosnej kurtki oraz żałosnej amunicji do żałosnej pukawki o żałosnym damage, stanę sobie w NCR, skąd i tak nie wychodzę, i będę ryczał na cały głos, jacy to wspaniali faceci i jakie krytyki miotają. Jestem też dozgonnie wdzięczny Właścicielowi Najlepszych Buildów Na Pustkowiu za to, że otworzył mi oczy na prostą, ale jakże przejmującą prawdę - albowiem 50 HP to mniej niż 109, jak mówi nam Pan i prorocy jego. Umarłbym w nieświadomości tego faktu, a tak ... Ech, wzruszenie plącze mi palce.Ponadto, jako mniejszość religijna (nie wyznaję wszak dogmatu głoszącego "zrób superpowerrangerbuilda i zabijaj wszystko co się rusza"), zobowiązuję się robić to, co jest niepisanym prawem mniejszości, czyli zamknąć mordę i potakiwać.
BG niszczyciel. xdWichura nie twierdź!! bo na 50 kratek tanker mnie nie ubije ( już sprawdza się w praktyce)
1. tak 4 siły nic nie wiedziałem o weapon handling na 2 siły ;] , z resztą najlepszy rifle 6 potrzebuuje . ;]2. a taki jest ok , nie mam zamiaru z finezją latać . ;]3. nie zawsze jest tak ;] . to ma być sniper a nie tanker ;]4. Wipe nie jest przewidywany i kasacja mojego chara też , a naprawienie perka tak . ;]5. Dobranoc Mieszko ;]dzięki za komentarz co do buildu . Nawet jakbkym coś zmienił - NIE MA BUILDU DOSKONAŁEGO . ;]Wiele dni spędziłem na grze , nawet dorobiłem się barter alta + transporter - A oto i on :