EDIT: Ta i kto to mówi o wychodzeniu z NCR bo strach wyjść, jakoś nigdy cię nigdzie indziej nie spotkałem niż w NCR bo się boisz, że cie PKowcy zabiją a mi to sam zarzucasz...
Czemu się dziwisz, że nie lubię patrzeć, jak jakiś niemy quake'owiec masakruje mi ludzika, bo akurat przypadkiem spotkał mnie na wykopaliskach? Ty lubisz?
Po co mam chodzić do, ehem, "kontrolowanych przez gang" północnych miasteczek, w których toczy się regularna bitwa i jak tylko wejdę, obrywam zanim się rozejrzę? Wyglądam w skórze i ze strzelbą na bluesuitowego zwiadowcę konkurencji? Mózgi wam wyjada to PvP. I wali mnie we wszystkie otwory, który gang akurat przejmuje miasto czy urządza tam orgię z brahminami - szanować będę tylko ten, który zapewni spokój i brak narwanych rusków, kiedy zabiorę 1-levelowca żeby zrobił sobie questa w Den, bo to oznacza dla mnie "kontrolę nad miastem", a nie latające wokół głowy rakiety. Reszta to zwykli gówniarze, którzy mylą gwiazdy z ich odbiciem na powierzchni stawu. I nie o wiek w metryce mi chodzi.
Sprawia mi pewną satysfakcję sterczenie w NCR i wyławianie z tłumu nowych graczy, którym nikt nie chce powiedzieć, o co chodzi. Pewnie, mogę ich wyprowadzić za miasto, rozwalić, zabrać szuflę do gówna i wrócić pod kubeł, by obwieścić jaki jestem wspaniały. Ale po co?
ty na swojej postaci nie zrobisz CA niestety grajac na jednej postaci, a ktos sobie zrobi i CA i inne rzeczy ktore potrzebuje : ) kazdy gra jak chce i nie nalezy tego chyba krytykowac : )
Dobrze napisane! Każdy gra tak jak chce
O, jaka jednomyślność, aż miło popatrzeć jak Polacy w czymś się zgadzają.
Kolego Hayabusa - mylnie zakładasz, że chcę *koniecznie* mieć CA. W bazie leżą jedna czy dwie sztuki luzem, nie biorę tego, bo ktoś się namęczył, a ja ze swoim nędznym w PvP ludzikiem dostanę zaraz w czapkę i po CA. Ale umiem zrobić to czego potrzebuję - ulepszona skóra i Combat Shotgun. I tak dobrze mi się gra, więc dlaczego mam czuć się gorszy, bo nie mam plazmy w łapie? Bez sensu.
Wy krytykujecie PvP i nazywacie to bezsensownym zabijaniem bluesuitów, ale dość już tej kłótni bo to i tak nie ma większego sensu.
Ha, wygrałem i zabieram twoje złoto :>