Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (58/150) > >>

KerUr:
ja sie napinam na moim porcelanowym tronie tylko
to nie ja tu udowadniałem ze wiem wszystko o budowaniu chara (co zreszta pokazałem 150 sg na 3 lvl profa- napewno trzeba 160 ?)

NTL czy NHL czy tez NFL udowadniał swoja bezgraniczna wiedzę

Prawda jest taka
- kopalnie HQ - w 90% jest ktos kto jak nie da ci normalnie przejśc to nie masz szans postacia nie PvP
- 160 sg według mnie jest w zupełnosci wystarczające do PvE
-100+ outa ? no spoko ale napewno nie z Skill pointów tylko z surviwalist'a  
-perki bojowe spoko były dobrane
-educated ? nie
-natural good ? nie bez otagoania FA lub DOC lub obu
-10 AGI + fast shot + perk z 15 lvl -1 AP dla broni + 2 nuki = masakra
- 6 str ? nie poco komu
-200+ HP ? chyba tylko dla PvP
- nie pamiÄ™tam ale bym jeszcze cos pewnie dopisaÅ‚  

TAK jestem idiotÄ… i na niczym sie nie znam

TheRiot!:
jedynie to najbardziej opłaca się brać na takim crafterze for fun, lifegiver na 12

Wichura:

--- Quote from: KerUr on June 07, 2010, 07:24:17 PM ---TAK jestem idiotÄ… i na niczym sie nie znam

--- End quote ---
JesteÅ› chyba zbyt surowy dla siebie.

KerUr:

--- Quote from: Wichura on June 07, 2010, 08:10:39 PM ---JesteÅ› chyba zbyt surowy dla siebie.

--- End quote ---

offtopick
dziękuje że to doceniasz, ale nie śmieć w TYM ani żadnym innym temacie jak nie masz nic ciekawego do przekazania

ontopic
TheRiot zgada sie postacie Craft+costam to przeważnie takie "4funy" z przewagą na craft
postacie 4F to zÅ‚odziej np lub suicide bomber - zgadnij kotku ile C4 dziÅ› wziÄ…Å‚em ze sobÄ… - bummmm "hehe zaraz go zlotuje" bummm "o qrwa" " zobaczcie kolejna Hiena" bummmm "o i kolejni" bumm  "no nie za blisko podeszliÅ›my"   

Igliczka:
a co powiecie na taki temat??? ( roznice niewielkie, glownie skille, S.P.E.C.I.A.L niewiele, postac dalej craft, PvE i zdolna do walki z zapchlonymi PKami xD)

http://img138.imageshack.us/i/lunaticcraftpve.jpg/

moze P90c i FN FALL HPFA maja zasieg tylko 30 to nie wiem czy jest sens zmniejszac SG, bo w co wladowac???  aaaa i o co cho z tym surviwalist'em (co to [zakladam ze ksiazka],  gdzie to mozna zdobyc
 i za ile?)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version