Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Yanglegend:
Bardzo fajny build imho, zastanowiłbym się tylko nad tym LK 6.
Przy fast shoocie można by z tego zrezygnować i dać więcej EN i AG.
Igliczka:
ale Bonus ranged dmg wymaga 6 lucka a jak na moj gust dla postaci burstera to dwa najistotniejsze perki bojowe, btw co to sa i gdzie mozna nabyc surviwalist'y...
EDIT:
http://img138.imageshack.us/i/lunaticcraftpve.jpg/ <------- i przy tym buildzie moglam dac zamiast jinxed good natured czyli z rzeczy istotnych -10 SG ale po +15 FA i doc.... poza tym moglabym sobie podniesc SG o 15 punktow (po mentatsie oczywiscie) wtedy by m9i wyszlo ze jestem 35 SP do przodu
Yanglegend:
--- Quote ---btw co to sa i gdzie mozna nabyc surviwalist'y
--- End quote ---
To perk, który daje jednorazowy bonus do outdorsmana, 15 czy tam 25.
--- Quote ---ale Bonus ranged dmg wymaga 6 lucka a jak na moj gust dla postaci burstera to dwa najistotniejsze perki bojowe
--- End quote ---
Action pointy są nie mniej ważne dla bursta, można by pomyśleć nad AG 10 i 2x Actionboy - wyciągasz wtedy 3 bursty z P90 w turze.
Igliczka:
od 15 levu nawet 4 bo z BRoF serja z P90c bedzie mnie kosztowac jedyne 3 AP... tylko ze te dwa BRD w wypadku p90c (ktore wywala 12 ammo w serii) moga sie okazac bardziej moazdzace niz dodatkowa serja, tym bardziej ze od 15 lv wale normalnie 3 na ture. xD... w przypadku HPFA z ktorego serja ma 1 AP wiekrzy koszt moze bardziej sie oplacac dodatkowa serja (10 AG lub 8 +2 cole i 2 action boye)... testowal to ktos????????????
EDIT:
aaaaaa survivalist to baaardzo duza marnacja perka przy tej postaci czyli lipa bo dodatkowe 35 punktow (jesli zamiast jinxed good natured) mnie tez nieratuje, no hyba zeby po prostu outdoora do 40 dobic...
aaaa i jeszcze jedna rzecz BURSTERZY SG NAPISZCIE MI CZY MOGE ZMNIEJSZYC SG DO POWIEDZMY 180???? CZY JEZELI TO ZROBIE BEDE MIAL MNIEJ NIZ 95% (I ILE MNIEJ)NA TRAFIENIE Z 30 HEXOW????? bo jesli tak to powinno sie dac w ten sposob wykrecic jeszcze outdoora na 100.
Exodusek:
ma ktos jakiegos ciekawego builda na sam big gunner ? bez zadnego craftowania ? :> :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version