Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (57/150) > >>

Igliczka:
a od kiedy skoro jak masz na PE=1 czyli 20 hexow zasieg to zostaje ci 10 punktow do rozdania jezeli max moze byc 10?????!!!! moja matematyka mi podpowiada ze 10-1=9 a nie 10

KerUr:

--- Quote from: Igliczka on June 07, 2010, 05:09:46 PM ---LOL to tyKerUr zaczynasz czytac build od srodka czy od dupy strony ze poczatku nieogarnales?? xD... z reszta to ma nie byc build PvP bo jak bym chciała postac burstera do walki to bym wolala BG, ale ja wole grac niz cale dnie siedziec w mine tylko po to zeby potem postrzelac przez 30-40 min... moim zdaniem z handlem tez bedzie bez wiekrzych problemow bo w sklepach u raidersow nie trzeba wiecej niz 1 CH, i w San Fran jest jeden sprzedawca ktory handluje z postaciam 1 CH...
BTW do 3 lv gunsmith SG potrzeba minimum 160 SG wiec to 150 to wieeeelkie niedopatrzenie xD

--- End quote ---

ok niedopatrzenie, ale twój post  zaczyna sie od slow kilka godzin ble ble ble- od dupy strony to ciebie mogÄ™ poznać z moim  drążkiem (o ile  rzeczywiste jesteÅ› Female) - a i przestaÅ„ spac na lekcjach polskiego i zacznij czytać ze zrozumieniem  

--- Quote from: Igliczka on June 07, 2010, 06:39:43 PM ---a od kiedy skoro jak masz na PE=1 czyli 20 hexow zasieg to zostaje ci 10 punktow do rozdania jezeli max moze byc 10?????!!!! moja matematyka mi podpowiada ze 10-1=9 a nie 10

--- End quote ---

jak mnie uczyli matematyki to było tak

Åšlepy strzelec wyborowy widzi przed sobÄ… krzaki,  znajdujÄ… sie od niego ok 20 metrów (hexów). Z powodu mutacji nerwu wzrokowego , wywoÅ‚anej przez wirus FOV oraz dÅ‚ugotrwaÅ‚e przebywanie na mapie Å›wiata ,  otrzymuje modyfikator 3*X. Jezeli X jest sumÄ… jego punktów PE i wynosi 10 ,oblicz zasiÄ™g jaki ma strzelec wyborowy. [10p]

20+ 3*X =?
20+3 *10 = ?   

twoja propozycja
20+3*10 = 47

moja
20 + 3*10 = 50

--- Quote from: NTR on June 07, 2010, 02:58:06 PM ---2x toghness, 2x BRD, ale dalej się nie możesz domyślić że to build także do walki? Z pr0 ownzorem nie ma szans ale w kopalniach, na pve czy w walkach turowych może dużo zdziałać.

--- End quote ---

1. crater
2. figher

to jest kolejność na jaką nasza Igliczka podała

jak napisałeś w PvP nie ma szans bo nie od tego jest - poza tym smg nie sniper nie istniej na PVP, w kopalniach ( HQ - bo o te chyba ci chodziło) nie ma szans bo to teren w zasadzie PvP , PvE owszem dlatego według mnie skoro wzięła 2x Tog to nie potrzebuje juz tyle życia , walki turowe owszem ale tylko PvE - PRO owny i tak by ja skosiły w 2 rundy turowe

Przestan pierd..... i sie nie napinaj

Wichura  -------------||-----------------

Igliczka:
hej ta postac ma nie walczyc z PvP tylko po prostu "umiec o siebie zadbac" w razie gdyby jakas glupia ciota z greese gunem lub SM i w leatherze chciala mnie pochlastac dla HQ lub scraftowanego stuffu... postac PvP ale czysta ( tylko cole jak cos) bede tworzyc jak jak wyexpie craftera i dowiem sie na temat tego PvP wiecej... tylko mi tu nie gadajcie ze postaci na "czyste" sa bezuzyteczne bo PvP to nie tylko build ale umiejetna gra przede wszystkim...

KerUr:

--- Quote from: Igliczka on June 07, 2010, 06:56:46 PM ---hej ta postac ma nie walczyc z PvP tylko po prostu "umiec o siebie zadbac" w razie gdyby jakas glupia ciota z greese gunem lub SM i w leatherze chciala mnie pochlastac dla HQ lub scraftowanego stuffu... postac PvP ale czysta ( tylko cole jak cos) bede tworzyc jak jak wyexpie craftera i dowiem sie na temat tego PvP wiecej... tylko mi tu nie gadajcie ze postaci na "czyste" sa bezuzyteczne bo PvP to nie tylko build ale umiejetna gra przede wszystkim...

--- End quote ---

ależ ja o tym mówiłem od samego początku !!!

Igliczka:
wiec po kiego wala w takim razie cale te napiny? Fakt, niechcialam robic charu craftera z CH+3 lub 4 bo wtedy tych swoich cennych HQ niedoniose do miejsca gdzie jest workbeanch, bo ktos mnie po drodze zaciuka i je zabierze z moich zimnych dloni :(... wiec postanowilam stworzyc postac craft ale taki ktory przynajmniej potrafi strzelac lub uciec by nie tracic cennych hq ktorych na lapsze bronie typu P90c czy FN FALL HPFA potrzeba sporo a w brew pozorom w sklepach wcale sie na nich nieoblowie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version