Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Wichura:
To traity, perki bierzesz wraz z rozwojem postaci. Oprócz Small Frame nie wiem, Good Natured może? Obniży wprawdzie skill bojowy, ale podniesie FA, Doctora i Bartera. Poza tym w okolicach Boneyard, w Fortress, masz miłego pana w harcerskim zielonym ubranku, który podniesie ci gratis Small Guns o 15% jeśli masz poniżej 50% tego skilla.
EN i LK weź po 6, jeśli chcesz mieć dostępny perk Toughness - przydatna sprawa w walce.
vagabond:
postać (chyba skończona). ST i PE byłem zmuszony ograniczyć do minimum, EN 8 - bo nie będę mógł wziąć 2x livegiver. Ch 4 - tylko tyle osób przewiduje prowadzić, AG 10 (+2x Action Boy - będę zasypywał przeciwnika gradem pocisków), LK 2 - miałem okazje grać postacią z 1 LK i wole nie kaleczyć siebie
Astaldus:
build dla energetyka co sÄ…dzicie?
KerUr:
--- Quote from: vagabond on May 15, 2010, 12:38:51 PM ---
postać (chyba skończona). ST i PE byłem zmuszony ograniczyć do minimum, EN 8 - bo nie będę mógł wziąć 2x livegiver. Ch 4 - tylko tyle osób przewiduje prowadzić, AG 10 (+2x Action Boy - będę zasypywał przeciwnika gradem pocisków), LK 2 - miałem okazje grać postacią z 1 LK i wole nie kaleczyć siebie
--- End quote ---
Rozumiem ze to PvE jest postać ?
KerUr:
--- Quote from: Astaldus on May 15, 2010, 12:47:08 PM ---
build dla energetyka co sÄ…dzicie?
--- End quote ---
PvP moze byc crafter nawet lvl1 EW nie złapie
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version