Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
vagabond:
tak na razie bardziej jestem nastawiony na PvE + przewodnik grupy ciężko uzbrojonych znajomych i DROBNE wsparcie ich w walce
Wichura:
--- Quote from: vagabond on May 15, 2010, 12:38:51 PM ---
postać (chyba skończona). ST i PE byłem zmuszony ograniczyć do minimum, EN 8 - bo nie będę mógł wziąć 2x livegiver. Ch 4 - tylko tyle osób przewiduje prowadzić, AG 10 (+2x Action Boy - będę zasypywał przeciwnika gradem pocisków), LK 2 - miałem okazje grać postacią z 1 LK i wole nie kaleczyć siebie
--- End quote ---
Lifegiver wymaga 6 EN.
1 LK wpływa w walce jedynie na częstsze przewracanie się, poza tym bardzo sporadycznie zdarza się, że broń wypada na ziemię. Ale gram od wipe takim ludzikiem i jak dotąd przytrafiło mi się to może 10 razy, ale raczej mniej. To nie Jinxed, nie przesadzajmy :>
Urwij z EN i dodaj do PE - zasięg widzenia zwiększy się znacznie. ST też dodaje HPki, mój nub mając 6 ST i 6 EN z jednym Lifegiverem ma 173 HP. Tutaj przy 6 EN powinno być też coś około tego, 160+ jakoś.
Jak chcesz zasypywać gradem pocisków, można pomyśleć o Jecie, ale uzależnienie od niego nie znika, więc bez Jetu możesz się co najwyżej pogapić na walkę. Osobiście preferuję granie "czystym" ludzikiem, w związku z czym w PvP regularnie zbieram baty od naćpanych maniaków :>
cerberix:
Zasięg widze zwiększy się o 3 hexy.
10 PE - 50 hex
9 PE - 47 hex
8 PE - 44 hex
7 PE - 41 hex
6 PE - 38 hex
5 PE - 35 hex
4 PE - 32 hex
3 PE - 29 hex
2 PE - 26 hex
1 PE - 23 hex
Nie widzę potrzeby brania parzyście PE.
Szef:
Lifegivera zmieniali? Zawsze wymagał 4 EN :P Niemniej od paru wajpów gram charami z min 6 EN, więc pewności nie mam. Na energetyka snajpera spokojnie styka 8 PE, na smg jednak wole mieć te 10, żeby nie zebrać plomby w momencie gdy odpalam fajkę :P
1 Luck jest o tyle niewygodne, że jeśli grasz hi-techem (bigguner, plazma), to czasem brońka może sobie w łapkach jebutnąć i szkoda jest. Przy mniejszym kalibrze nie robi specjalnie różnicy. Niemniej są tylko 3 sensowne opcje lucka - 1 (oszczędność), 6 (toughness, zwiększacze dmg'a), 10 (pure critical build). Ofkoz, jeśli nie ma co z tym punktem począć, to można wsadzić w luck.. ale ST to większy udźwig, PE widzenie, IN to parę punktów do przodu .
Traity.. wedlug mnie po to można brać dwa, żeby z tego korzystać. Jeśli już naprawdę nie ma się co wziąć, bierze się bloody mess'a, może kiedyś devi coś z nim zrobią ;)
omens18pl:
Mój buildzik crafter/PVE nie jest on od siedzenia w bazie i crafcenia itemków bez przerwy , a jeśli chodzi o PVE to raidersów sie nie boi i spokojnie sam rozwala SF karawane z urzyciem pancora.
st 5
pe 6
en 6
ch 3
int 7
ag 8
lk 6
traity small frame , fast shoot
perki:
toughness , 2xbrd , 2x lifegiver , BROF , pathfinder
SG 3 i armorer 1
sg 200% - troche przesadziłem jak do pancora
FA 100%
science 90%
repair 120%
A na lifegivera potrzeba 4 en zwsze tak było.
EDIT 1: Mam z nim jeden mały problem z 45 carry prawie nigdy nie pozbierałem całej karawany.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version