Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (45/150) > >>

NightSilv:
Chyba zrobiÄ™ taki build

ST 5
PE 8
EN 6
CH 3
IN 5
AG 7(8 ze small frame)
LK 6

A co proponujecie za Perki? Wziąłem small frame i nie wiem co jeszcze

W skillach wybrałem wstępnie small guns, first aid i (i właśnie Repair czy science?)

Dzięki

Pandemon:
Jak nie robisz alta-craftera to skille: small guns, repair i science
Jeśli jednak chcesz robić alta i stracić moim zdaniem połowę frajdy jaką sprawia ta gra to nawet się nie fatyguj z tą charyzmą na 3, a skille to wtedy polecałbym: small guns, first aid, outdoorsman.

Na perki: small frame i cokolwiek sensownego (jesli masz zamiar grać w Turn-based mode to polecam perk: kamikaze)

Wichura:
Lepiej Outdoorsmana niż Science - tego drugiego trzeba max. 100% do produkcji HQ Alloys, do trzeciego poziomu profesji Energy Expert trzeba 120% i tyle.

Outdoorsman to konieczność, a powyżej 130% procent całkiem niezłe źródło expa za unikanie encounterów.

KerUr:

--- Quote from: NightSilv on May 14, 2010, 10:23:16 PM ---Chyba zrobię taki build

ST 5
PE 8
EN 6 ->4
CH 3
IN 5 -> 6 lub 7
AG 7 (8 ze small frame) nie warto jesli chodzi o PvE ->8 (jesli nie wziąłeś inta)
LK 6

A co proponujecie za Perki? Wziąłem small frame i nie wiem co jeszcze

W skillach wybrałem wstępnie small guns, first aid i (i właśnie Repair czy science?)

Dzięki

--- End quote ---

Czytaj na czerwono jesli chcesz miec postac zrównoważoną do gry PvE - PvP to raczej nie bedzie "bóg bitwy"
Perki pod crity i Outa 

Tu masz kalkulator

NightSilv:
Dzięki wam wszystkim, już trochę lepiej mogę się ogarnąć w FO :) A tak w ogóle to czym jest coś sensownego w perkach? Small Frame wiem, ale odradzano mi "skilled". A wy co na to?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version