Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (5/150) > >>

jodwig:
Widzisz, żebym miał nadmiar statów czy coś? Jet nie daje do Energy Guns tylko zwiększa statystyki więc to tobie coś nie wyszło i widać wyraźnie 246%. Czy twoim zdaniem to nie możliwe? Nie wątpię, że masz 84-95% ale na pewno nie na dalszym zasięgu i nie w oczy. Dalszy zasięg ma tylko Sniper Rifle a ty masz 45% w small guns więc się nie poniżaj. 84-95%? Chyba bez celowania... I chcesz wiedzieć ile myślałem nad tym buildem? Nie dużo, poprostu używałem mózgu kiedy go robiłem, a nie klikałem na pałe, żeby poprostu mieć byle jaką postać tak jak ty.

EDIT: To jest moja druga postać, pierwszą zrobiłem pod Small Guny, ale stwierdziłem, że jeszcze nigdy nie grałem Energy Gunnerem więc zrobiłem sobie tą :) Potrafię zrozumieć, że chcecie robić sobie postacie niezależne i grać samotnie lub polować sobie na Centaury, NPC itp, ale to jest MMO a sam się już dużo nagrałem w Fallouta 2, a w FOnline gram z 2 kumplami z reala i bawię sie w PvP więc mam tak, a nie inny build.

AmneziaHaze:

--- Quote from: jodwig on December 31, 2009, 09:24:49 pm ---Widzisz, żebym miał nadmiar statów czy coś? Jet nie daje do Energy Guns tylko zwiększa statystyki więc to tobie coś nie wyszło i widać wyraźnie 246%. Czy twoim zdaniem to nie możliwe? Nie wątpię, że masz 84-95% ale na pewno nie na dalszym zasięgu i nie w oczy. Dalszy zasięg ma tylko Sniper Rifle a ty masz 45% w small guns więc się nie poniżaj. 84-95%? Chyba bez celowania... I chcesz wiedzieć ile myślałem nad tym buildem? Nie dużo, poprostu używałem mózgu kiedy go robiłem, a nie klikałem na pałe, żeby poprostu mieć byle jaką postać tak jak ty.

--- End quote ---

nic ci nie zwiekszylo, dales zdecydowanie za duzo skilla, bez wybrazni, ograniczając swoją postac jedynie do walki jedną bronią.

edit: na dalszym zasiegu w oczy. moge ci przeslac screena jako dowod, "cfaniczaku"...  ::)
moim zdaniem to bardzo mozliwe - zmarnowac tyle leveli wylacznie na expienie, mysląc ze 240% przyniesie nie wiadomo co. 5-10-15-20-25 10% per level to trochę przykre, zwazywszy jak malo na tym zyskales. poza pvp absolutnie nic, wiec musisz sobie pomagac wspolpracą, a moja postac jest samowystarczalna a i tak poluje ze znajomymi jak jest opcja. pomysl, wez pigulke i obudz sie stary  ;D

jodwig:
Nazywasz wyobraźnią walnąć w kilka różnych niepotrzebnych skilli i statystyk oraz zmarnowaniu perków, żeby zrobić tą jedyną w swoim rodzaju unikalną postać? Nie dałem za dużo skilla skoro i tak nie mam nadal maks % w oczy z maksymalnej odległości i robiłem tą postać z myślą o używaniu Laser Rifla co nie zmienia faktu, że z Laser Pistola też nie mam 95% w oczy z 35 kratek, a z Plasma Rifla i Plasma Pistola mam zawsze 95% w oczy nie ważne jakiego przeciwnik ma armora. Jedyne czego żałuję w swoim buildzie to tego, że mogłem dać więcej w FA kosztem Energy Weapons.

EDIT: W takim razie czekam na screena "cfaniaczku" :) Jak już mówiłem moja postać jest pod PvP więc osiągnąłem nią to co chciałem więc nie wiem o co ci chodzi. Moja postać nie jest samowystarczalna? Mam 3 lvl Energy Experta a Armorera 3 mam na alcie, mam gang ze znajomymi, nie wiem czego więcej mi trzeba i założę się, że mobki też lepiej jade w tym buildzie niż ty więc daj se spokój nie chce mi się już kłócić z tobą i pewnie admin zaraz usunie wszystkie nasze posty.

AmneziaHaze:
sprobuj taką samą postacią zacząć samemu od zera na północnej czesci mapy i uzbierac na gang to ci dam wszystkie profity, ktore teraz zbieram. nie kompromituj sie   ;D

edit: chodzi mi o to ze walisz grubą scieme, bo nic ci to nie przysnioslo poza klanowymi walkami. poza tym, pisalem juz przeciez - przesadziles ze skillem na energy, to ze jest wiecej nie znaczy, ze jest lepiej. jedyne co mozesz to napierdalac i to nie do konca takich postaci jak moja, bo ja wstane i bede mogl odpowiedziec strzałem, a ty na moj ogien - juz niekoniecznie, wiec musisz sie pocic zeby pierwszy trafic albo czekac 4 AP zeby podreperowac trupa po jednej serii lub criticalu. nie pisze juz o kampieniu - nawet nie mozesz odpowiednio atakowac wszystkich bo na kolesi z teslą mozesz jedynie wyskoczyc co najwyzej z FA zeby sie przypucowac - zeby nie zrobili ci przedwczesnej egzekucji. moja postac dostaje 3 rakiety i spierdala dalej jak trzeba, w konsewencji nie traci ammo ani broni, nie musi craftowac ani prosic sie o nic, moze wszystko posprzedawac, podreperowac i miec o wiele wiecej korzysci. chcesz dowodow ? jakich konkretnie ? mam ci jak dzieciak przesylac cos co jest logiczne i zrozumiale.. zanim napiszesz "fail" spojrz na siebie i swoje skille, albo najlepiej je sobie zsumuj i porownaj z moimi, kto wiecej moze na wasterlandzie bez czekania na 10 min timeout  ;D

chyba wyczerpująco: na wiecej nie mam czasu, nie zamydlaj oczu... eh..

jodwig:

--- Quote from: AmneziaHaze on December 31, 2009, 09:40:10 pm ---sprobuj taką samą postacią zacząć samemu od zera na północnej czesci mapy i uzbierac na gang to ci dam wszystkie profity, ktore teraz zbieram. nie kompromituj sie   ;D

--- End quote ---

Taką samą postacią jak twoja czy moja? Jak moja - bez problemu. Jak twoja - nie możliwe. Nie chodzi o to, żeby było jak najtrudniej przecież... a zrobić postać z barterem to nie problem, sprzedajesz itemy, które uzbierałeś i masz na gang, teraz każdy noob może mieć swój własny gang bo 30k to są grosze, ja codziennie tracę po 50-100k a zyskuję dużo więcej.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version