Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (4/150) > >>

jodwig:
Tu masz super pro build :P

Florek:
A gdzie bonus rate of fire? :D

AmneziaHaze:
dam ci stary odpowiedz. gram dla przyjemnosci, caly czas na jednym alcie, nie mam zadnych zobowiązan wobec innych a jutro kupuje farme - sam jestes fail albo zbyt glupi by zrozumiec ludzi naszej kategorii nara  ::)

edit: postac ktorą mi pokazales to zwykla klanowa tandeta, nastawiona na PK'ing wiec pomysl zanim cokolwiek napiszesz.
poza tym lepiej miec na czyms takim 10 PE

jodwig:
Klanowa tandeta? Ta, ta postać jest nastawiona między innymi na PvP i crafcenie oraz 7 PE w zupełności mi wystarczy, nie potrzebuje super dalekiego widzenia skoro moja broń i tak będzie miała 45 kratek zasięgu a mam z maksymalnego zasięgu 75-95% w oczy więc po co mi więcej? I każdy z nas gra dla przyjemności, nikt nie gra bo ktoś mu za to płaci lub bo musi grać ~~

EDIT: Bonus rate of fire jest zbugowany, chciałem go wziąść, ale nie wiadomo kiedy go naprawią więc jak narazie jest to strata perka, a 31% crita jest całkiem ciekawe :D

EDIT 2: Twój build to fail, ponieważ jest nieprzemyślany i się nie trzyma kupy... Powodzenia z taką postacią

AmneziaHaze:
nie sciemniaj mnie. 230% i 7 PE chciales wziąć JET, ale ci nie wyszlo  ;D

edit: aha zapomnialem dodac, że na 7 PE mam tą postacią 84-95%(w oczy) na dalekim zasięgu, wiec idz zbierac marchewki lub krowie kupy.  ::) sharpshooter jest wylacznie z tego co wiem na encountery, wiec kolejna sciema, pvp na takim PE z tylko jedną energetyczną bronią - ty mnie trafisz criticala na 120 hp gdy podbiegne i zajebie cie serią z miniguna na bliski dynstans per 250 hp. taka jest roznica. plus wysokie ceny w marketach gdziekolwiek bym nie byl(moze poza SF). plus - spokojnie wybieram encountery, kolejne: power fist spokojnie znienacka krytyki też są. twoj barszczyk nie wytrzyma nawet połowy serii z mini a co dopiero critical przy plasma rifle. weź nie sciemniaj, albosie zastanow zanim napiszesz  ;D napisz nam jeszcze ile sie napociles zanim trafiles we wlasciwego alta buachavhachA
}
słaba prowokacja stary, bo level mi po prostu "przepłynął" bez wymuszonych wypraw na floatery, podobnie jak siano na wszystko.
twoj build to jedynie combat i nic wiecej, a wiec wylacznie klanowy alt "for fun" oczywiscie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version