Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (3/150) > >>

NdwZ:
Ja gram czymś takim:

ST: 6                              Tag skille:
PE: 6                                 - Small Guns
EN: 6                                 - First Aid
CH: 3                                 - repair
INT: 6                             Traits:
AG: 7                               - Bloody mess
LK: 6                                 - Fast Shot

Perki: toughness, bonus ranged damage(2), lifegiver - narazie tyle :P
W planie jeszcze bonus rate of fire (jak bedzie dzialał, moze juz działa? nie wiem :P ), kolejne perki jeszcze nie jestem pewien.

Domyśle postać TYLKO na shotguny (combat, H&K, Pancor) + druga bron to jakis pistolecik z burstem  ew. jakis karabin z burstem o wiekszym zasiegu (czasami tommy gun - sa lepsze ale to klimatyczna giwera ^^) - ale to nie jest przy tym buildzie zbyt efektywne, tak zeby bylo z czego strzelic jak cel jest poza zasiegiem a nie zdaze podejsc bo do tego czasu reszta teamu by juz to ubila :P.
Na PvE postac daje rade solo, amo/bron/kurtke zrobi, zazwyczaj zabija jedna seria, albo chociaz zbija ponizej 0hp. Z centaurami/alienami trzeba troche bardziej sie pomeczyc ale coz, to nie jest postac do wiecznej gry solo, tylko tyle zeby moc samemu zdobyc wzglednie sensowny lvl)
W PvP solo nie mam narazie za wielkiego doswiadczenia a w teamie zawsze sie kolejna lufa przyda. Ogólnie postac pod gre w gangu, tzw. dual crafter/soldier.
Napewno nie jest to kick ass cold killa ale gra sie przyjemnie a i pasuje mi fabularnie ;)
Mnie malo PE absolutnie nie przeszkadza bo docelowo biegam z kims jeszcze a i tak widze duzo dalej niz zasieg strzalu :P (jak cos zawsze sa fajki, a to tez mi pasuje fabularnie do postaci :P )
Inta niby malo jak na craftera ale SP starcza bo przy strzelbach trzeba naprawde malo % w small guns zeby moc efektywnie strzelac (przynajmniej jesli nie mamy strzalow celowanych a nie mam bo mam fast shota ;) )

btw. lifegivera jesli juz brac drugiego to odrazu po pierwszym - im wczesniej wezniesz perka tym wiecej z niego korzysci tak samo jak z educated.

Florek:
Masz podobne założenia jak ja - small guns burst. :D Z tym, że uważam, że żeby ta postać w miarę działała, to konieczna będzie wysoka zręczność. ;)

NdwZ:
Wydaje mi sie ze tyle co jest wystraczy, jasne ze wolalbym wiecej ale ta postac to 2in1 wiec statsy sa typowym kompromisem. Z dzialajacym Brof 2 serrie z strzelby na tury, wydaje mi sie wystarczajace jak na postac wsparcia. A jak narazie AP na dogodne ustawienie + seria, czyli trup na ture mi wystarcza, z pistoletu styka na 2 serrie (dlatego nosze jako alternative weapon takie cos wlasnie ;) ).
Zreszta mam juz 13lvl i nie narzekam, postac mi sie podoba i fajnie mi sie gra, a o to przeciez w tym wszystkim chodzi. Przezyje jakos ze nie bede nigdy najlepszym strzelcem. Mam postac ktora pasuje do mnie jak rekawiczka i raczej nie jest to kolejny klon robiony wedle jedego/paru schematow. Mnie to wystarczy :)

AmneziaHaze:

--- Quote from: Dark Angel on December 30, 2009, 11:17:11 am ---haha, czlowieku co ty chcesz nim zdzialac ? nie osiagniesz nim wiele na froncie.

--- End quote ---

a ten da radę, płaczku ?

jodwig:

--- Quote from: AmneziaHaze on December 31, 2009, 06:17:16 pm ---

a ten da radę, płaczku ?

--- End quote ---

Ten build to też fail :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version