Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (2/150) > >>

Florek:

--- Quote from: Daro on December 30, 2009, 02:27:59 pm ---6PE to trochę mało. Może się zdarzyć, że nie będziesz widział walących do ciebie przeciwników.zzzz

--- End quote ---
Nie dałem rady wykombinować więcej punktów na PE, ale to raczej postać do walki na bliski dystans. :)

jodwig:
Przy 10 PE masz 56 kratek widzenia i za każde 1 PE spada ci zasięg widzenia o 3 kratki dlatego dla snajperów 8 PE to minimum, żeby widzieli na 50 kratek, a Ty z 6 PE będziesz mieć 44 kratki widzenia.

Trol:
Zawsze moze nosic ze soba karton fajek i spalac 2 paczki przed walka ;D co daje +2 do PE

jodwig:

--- Quote from: Trol on December 30, 2009, 06:18:43 pm ---Zawsze moze nosic ze soba karton fajek i spalac 2 paczki przed walka ;D co daje +2 do PE

--- End quote ---

Fajki nie uzależniają? Bo nigdy nie próbowałem.

Wichura:
Mój ludzik:

http://img407.imageshack.us/img407/1765/wichura.jpg
Żaden "build", to słowo ma mocno odczłowieczony wydźwięk i zwyczajnie mnie mierzi.
Samowystarczalny pogromca skorpionów, szczurów, od niedawna także raidersów i ghuli. Uprzedzając docinki znanych i poważanych weteranów wojennych - na froncie, jakkolwiek to brzmi w odniesieniu do Fallouta, szanse mam zbliżone do żadnych. Niemniej jako samotny wilk mam duże szanse na kupę dobrej zabawy, nie potrzebując przy tym alta do craftu, drugiego do handlu, trzeciego do leczenia, a czwartego do masażu stóp.

Wady: nie pohandluję z NPCami z tak żałosną CH i Barterem. Znaczy pohandluję - na przykład otrzymując 22 kapsle za Desert Eagle. No i bez sensu wziąłem perka Ranger, trzeba było brać drugie Strong Back. Czaję się na Bonus Rate of Fire, ale z tego co wyczytałem są z nim okropeczne problemy i na razie nie ryra. W sumie lista przydatnych dla mnie perków to raptem kilka sztuk - odpadają złodziejskie, "gadane" są bezcelowe, a snajperskie niedostępne z LK = 1. To mocno upraszcza decyzje :>

Po następnym wipe zrobię takiego samego, tyle że zamiast Heavy Handed wezmę Good Natured, a zamiast otagować Repair - Small Guns.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version