Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (24/150) > >>

wrednypiwosz:

--- Quote from: maorys on April 14, 2010, 07:00:27 AM ---dobry na wyprawy na skalki do kopalni w gecko(jak ginie to nic nie traci:)

--- End quote ---

Tzn?

Kharaam:
znaczy nie nosi giwery, ammo i pancerza. myśl

jodwig:
Krytyki to bardzo fajna rzecz dla Melee/Unarmed sam kiedyś miałem przed wipem Unarmeda PK, fajna sprawa :P dlatego 1 lucka będzie cię trochę boleć, a 10 inta to raczej za dużo. Będziesz też tracił dużo HP podczas walki (nawet w PvE) więc bez FA też syf będzie :/ 2x Toughness to jest "must have" dla unarmeda, ale żeby go mieć musisz mieć 6 lucka :P

maorys:
ale statsy 10011001101001 tak fajnie wygladaly:)

Widok:
z postaciami hth jest tak że wybierasz albo dmg dealera albo postac nastawioną na cryty. Moje propozycje dla obu postaci:

dmg dealer:

st 8
pe 1
en 10
ch 3
in 8
ag 10
lk 1

triats: heavy handed, small frame
tagi: unarmed, FA, doc
perki: bonus hth damage x3, living anatomy, bonus hth attacks, action boy x2

ZakÅ‚adam że  bÄ™dzie to pierwsza postać - stÄ…d 3 ch. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zabrać 2 punkty i przeznaczyć je np. do siÅ‚y. Aha, psycho to twój przyjaciel.

kryty (postać nastawiona na piercing strike)

st 5
pe 6
en 8
ch 1
in 7
ag 8
lk 6

triats: small frame, jinxed  :D
tagi: unarmed, FA, Doc

perks:
toughness
more crit
better crit
live giver
more crit
bonus hth attacks
toughness

Zaczynasz walke od piercing strike. Jak uderzysz w rÄ™kÄ™ to jest spora szansa że kolesiowi wyleci dziaÅ‚ko z Å‚apy. Jak spanikuje to zazwyczaj  odbiegnie. Ty szybko zwijasz zabawkÄ™ i uciekasz :P strasznie denerwujÄ…ce :D Można też walić w oczy i w tedy zazwyczaj jest szansa na KO. A w tedy to wiemy jak walka wyglÄ…da...

Oczywiście na otwartym terenie jesteś łatwym celem, ale ten build jest stworzony do walki w pomieszczeniach czy zza rogu.

oczywiście, może ktoś sie ze mną nie zgodzić. Ok, nie jestem wszechwiedzący.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version