Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
maorys:
to bonus hth dziala juz? tego nie wiedzialem
jodwig:
--- Quote from: maorys on April 15, 2010, 12:22:20 PM ---to bonus hth dziala juz? tego nie wiedzialem
--- End quote ---
Działa. Pójdź w krytyki, postać unarmed z Heavy Handed i bez krytyków to porażka. Graliśmy z kumplem 2 wipy temu unarmedami (wtedy kiedy był spam bluesuitów w Modoc :P) i ja miałem build na damage a on na krytyki i nie ma porównania, jak grasz Unarmedem to chodzi o to, żeby połamać kolesia, i żeby był niezdatny do walki. Piercing Strike'a nikt nie używa, ten atak to porażka, więc będziesz używał tylko Haymakera, który jest od 9 lvla.
EDIT: jak weźmiesz na 3 i na 6 lvlu Toughness to ci będzie się dużo łatwiej expiło, ale jak już mówiłem wcześniej musisz mieć 6 Lucka (ale 6 lucka to i tak podstawa każdej bojowej postaci :P).
TheRiot!:
--- Quote from: jodwig on April 15, 2010, 12:50:16 PM ---
jak weźmiesz na 3 i na 6 lvlu Toughness to ci będzie się dużo łatwiej expiło, ale jak już mówiłem wcześniej musisz mieć 6 Lucka (ale 6 lucka to i tak podstawa każdej bojowej postaci :P).
--- End quote ---
ba, na bojówkę daj jednego toughnessa i np. better criticals, potem daj 2 life givery i jest elegancko.
Z jednym ' tafnesem ' i ulepszoną kurtką żadne zwierze ci nie straszne xd
jodwig:
--- Quote from: TheRiot! on April 15, 2010, 04:13:40 PM ---ba, na bojówkę daj jednego toughnessa i np. better criticals, potem daj 2 life givery i jest elegancko.
Z jednym ' tafnesem ' i ulepszoną kurtką żadne zwierze ci nie straszne xd
--- End quote ---
Na Better Criticals potrzeba 6 PE, a na Toughnessa 6 Lucka, więc jeśli zrobi builda na 6 LK i 1 PE nie będzie miał Better Criticals. Mówiąc zwierzę miałeś na myśli Pigraty, Scorpiony itp? :P
TheRiot!:
no tak, te początkowe zwierzęta jak skorpiony, gekony itp. xd
bo deathclawy to wiesz xd
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version