Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (23/150) > >>

Elmehdi:

--- Quote from: trader on April 06, 2010, 04:30:56 PM ---Nie może być teraz tak bo to sie niczym nie różni od wcześniejszych tabel ponieważ wcześniej bylo (50+LK*5)% z 60 + LK i ewentualnie perki wiec gdzies chyba jest problem skoro niby szansa na kryta została obniżona a według tego co piszesz to chyba nie :D

--- End quote ---

A jednak.

Agerom:
Witam, od razu mówię, że jestem nowy. :)
Witam wszystkich!Zawitałem tutaj, by zapytać o kilka spraw.[tylko łagodnie proszę]

Mam już postać[mega kiepską] ale dość się już wzbogaciłem i chcę zrobić nową postać, tym razem big gun

mój plan jest taki:
st 6, pe 8, en 7, ch 3, in 6, ag 10,lk 2
trait:fast shot
tagi:big guns,repair, science
chcę craftować big guny, wiem na pewno że wezmę 1 lvl[bazooka i rakieta]
a dalej to już sam nie wiem, pewnie będzie to 2lvlbig gun smither i 2 lvl doctor[żeby stimpacki robić sobie]

Ok teraz pytania-
1:Czy da się przerzucić itemy bez konieczności ingerowania innej postaci/kolegi?
2:czy mój build jest dosyć dobry by sobie poradzić?
3:czy da się rozebrać namiot i odzyskać 10 hides?
4:NAJWAŻNIEJSZE[jak do cholery mam expić biggunnerem? Ładowanie z bazooki w byle scorpiona to kiepski pomysł...]

Proszę o miłe komentarze i porady. Dzięki!

maszrum:

--- Quote ---1:Czy da się przerzucić itemy bez konieczności ingerowania innej postaci/kolegi?

--- End quote ---

bez bazy i wspolnego namiotu ? da sie ale nie bedzie to latwe, znajdz jakies ustronne miejsce i modl sie zeby nitk cie nie widzial w trakcie przerzucania rzeczy

--- Quote ---2:czy mój build jest dosyć dobry by sobie poradzić?

--- End quote ---
jesli mam byc szczery to build jest ..kiepski

--- Quote ---3:czy da się rozebrać namiot i odzyskać 10 hides?

--- End quote ---
nie.

--- Quote ---4:NAJWAŻNIEJSZE[jak do cholery mam expić biggunnerem? Ładowanie z bazooki w byle scorpiona to kiepski pomysł...]

--- End quote ---

no wlasnie expic postac tez trzeba umiec.. dzisaj przysiadlem i przez kilka godzin wbilem ten 14poziomow - straszna nuda :> ale cos za cos..
skoro jestes poczatkujacmy graczem to polecalbym ci jednak zalozenie nowego , leszego smallgunera
granie biggunerem na starcie nie nalezy do najlatwiejszych.. do tego dosc drogie, jesli grasz samemu

maorys:
si 10
pe01
en10
cha01
int10
ag10
lk01
tagi na meele,repair,outdor
traits small frame,brusier
a to moj build  troche masohistyczny ale fajnie sie nim gra,dobry na wyprawy na skalki do kopalni w gecko(jak ginie to nic nie traci:) i ma jedna zalete moze sie najesc panadolu do obuha.

Daro:
Po kiego grzyba ci bruiser? Wywal go, a zaoszczędzisz 2 Special points.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version