Other > Polskie Pustkowia
Ocena builda
The Gamer:
Co myślicie o tym? http://www.nitue.net/#fcp/direct!id=5337
Podobno ma strzelać dwa razy na turę z m60 po jetcie.
SoulRak3r:
Wszystko zależy od tego na co robisz builda. Nie da się mieć wszystkiego i dlatego trzeba iść w jedną stronę.
Np jeśli chcesz bg na tury to robisz max hp i 2x burst. Dajesz mniej brd ale za to w turze jak wywalisz 2x to i tak wyjdziesz na plus. w turach najważniejsze jest dużo hp, dr, i ap. Widzę że dałeś doctora...
Gdy natomiast robisz pod rt to 2x burst Ci się mniej przyda (sprawdzilem na sobie) bo lepiej jest dać max damage 3xbrd żeby zabić kogoś od razu pierwszym burstem i nie dać mu możliwości działania. w rt dobre sa też perki typu quick re, stonewall czyli takie, które nie uziemią Cię na początku walki, takie które dadzą Ci możliwość troche pokombinować bo rt rządzi się swoimi prawami. Jak postać pod RT to zastanów się też czy nie chciał byś rakietowca. Wtedy troszkę więcej PE (ale to twoje 9 to przesada). Więcej widzisz niż strzeli broń dlatego musisz dobrać z głową i z wiki :) Nie pamiętam dokładnie ile to było hexów, sprawdz.
Jet jest fajny ale uzależnia na stałe dlatego musiał byś brac to cholerstwo cały czas i DR spada zauważalnie. Moim zdaniem to nie jest drag dla BG, bardziej dla snajpera. BG widzę bardziej z psycho.
Powiedz co chciałbyś robić postacią to będzie łatwij Ci doradzić.
Perteks:
Pisał na początku,że chciał do rt pvp
ale widzę,że kolega nie rozumie,że przy 1 lk będzie ginąc od praktycznie każdego :)
SoulRak3r:
aha to się zakręciłem. Przepraszam. Gamerze rób build Perteksa :)
The Gamer:
Ten build nawet nie jest mój, zmieniłem tylko, któregoś tam perka. Chciałem się po prostu dowiedzieć co o nim myślicie bo znalazłem go na forum jakiejś frakcji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version