Other > Polskie Pustkowia
Ocena builda
SoulRak3r:
Perteks - fajny build. Mam podobnego (identyczne perki) SG do trolowania w miastach tylko z Luck 1. W praktyce okazało się że lipny i szkoda że nie zrobiłem jednak BG - bo zalatwić kogoś jednym burstem jest szybciej i bezpieczniej, a tak to mam 2 bursty z SG i zanim drugiego wypalę to czasem już leżę.
Expienie z kumplem też jest dobre gdy ten po prostu biega w kółko a ty stoisz w miejscu i gnoisz moby po kolei. Gdy biegną na ciebie to wyciągasz M60 walisz po ryju i się cofają.
Jak samemu to można w turach (bezpiecznie) burstować z hexa. Urządź floterom tańce ;)
jak masz mało kasy to nawet z flamerem można coś ugrać.
The Gamer:
Tak się trochę bawię i wykminiłem taki oto build - http://www.nitue.net/#fcp/direct!id=5330
Mógłby ktoś na niego zerknąć i się wypowiedzieć?
Perteks:
Jak będziesz już mięć wszystkie brd to zwykły minigun z ap ammo jest lepsze niż m60 nawet pewnie już z 2 brd będzie lepsze. hexowanie floaterów i avengerów bez brd m60=avenger resztę możecie sobie dopisać.
Centaury i floatery łatwo się robi w rt szczególnie jak się ma taką postać jak ty (czyli 10 endurenca i max resista) ale warto wziąć rad-x oczywiście :)
Uparłeś się na te 7 siły całkowicie niepotrzebnie :D 6 wystarczy gdyż minigun ma perk accuracy i praktycznie wychodzi to na to samo a RL ma long range czyli bonus od pe liczy się x2
przy 1 lk niemasz szans w pvp :) będziesz pożywką dla każdego gościa z krytami
6 str specialnie dałem gdyż psycho daje 1 str więc na mocne napieprzanie się i tak masz 7 :) co będzie równoważyło spadek PE
Adrenaline rush nic ci nieda, a quick recovery nieraz ci może uratować dupę.
I tak jak już mówiłem ten build co ci dałem jest bardzo tani, nuca cola (+1agi) i fajki (+1pe) a na mocne napieprzanie psycho (+1str +15dr -2pe +1 end [end akurat ci zwisa bo masz max] )
The Gamer:
Wstawiam siły 7 bo te bronie tyle potrzebują, a żeby expić muszę z czegoś strzelać. No chyba, że mam brać ćpanie cały czas?
SoulRak3r:
Możesz strzelać z BG mając i mniej siły. To mało przeszkadza, czasami build wymaga drobnego poświęcenia. 20% celności dużej różnicy nie robi szczegołnie przy expieniu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version