Other > Polskie Pustkowia

Ocena builda

(1/6) > >>

The Gamer:
Witam!
Jest to moja pierwsza postać, którą stworzyłem nie mając kompletnie wiedzy o mechanice gry. Myślałem, że FOnline będzie bardziej podobny do signlowych Falloutów, nie miałem pojęcia o limicie poziomów etc. Prosiłbym o ocenę tego buildu i jakąś wypowiedź na jego temat. Generalnie ciekawi mnie czy ta postać będzie miała jakiekolwiek szanse w RT PvP.
Build - SingleBG

Z góry dzięki za odpowiedź.

maciek83:
pomoglbym moze ,ale nitue z takiego linku mi sie nie wlacza mam stary firefox bo nowy jest do dupy

The Gamer:
Jest to Character Planner od nitue.net, jakby ktoś nie widział to w spoilerze info.
S - 7
P - 5
E - 8
C - 3
I - 5
A - 10
L - 2
-
Finesse
Fastshot
-
Big guns - 218%
First aid - 104%
Outdoorsman - 106%
-
Adrenaline rush
Toughness
Even tougher
Ranger
Lifegiver
Lifegiver+
Livegiver++
Bonus Range Damage
More Ranger Damage

maciek83:
dobra dobra heh ,wszystko w miare tylko stary finese i fast shoot nie ida w parze, fast shoot nie jest potrzebny do bg bo na nie nie dziala a fineese to wciaz tylko dla snajperow cripplerow( mały damage ale częste krytyki)

perki ok jak chcesz miec takiego tanka

luck 2 to o 1 za duzo
charyzma 3 to o 2 za duzo do pvp
percepcja o 1 za mało

wiec mamy 2 punkty kture daj do endurance

The Gamer:
Dlatego chciałem się dowiedzieć jak to ludzie oceniają. Gdzieś wyczytałem, że jak jest 1 luck to efekt będzie praktycznie taki jak z jinxed - głupota, której posłuchałem. A finezję i fastshot brałem tak jak w singlu bo tam na serię też działa i kosztuje ona 6-1 ap.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version