Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
kav:
Nick : furio
Krótki opis postaci :
Urodził i wychował się w Den.Wiek w przybliżeniu od 25 do 30 lat.
Utrzymywał się z przemytu i handlu Jet.Dorabiał również jako barman, w knajpie Becky.Obecnie członek frakcji Red Dot Army.Wiecznie naćpany, ścigany za długi, przebywa prawdopodobnie w laboratoriach ukrytych w górach, w północnej części kontynentu.Zajmuję się produkcją meta-amfetaminy, sterydów, lekarstw różnej maści oraz silnie uzależniających youżywek, podnoszących wytrzymałość i sprawność fizyczną.
Z zamiłowania kolekcjoner broni energetycznych.W trakcie ostatnich walk o północne miasta, pełnił funkcje strzelca wyborowego oraz samozwańczego doktora. ;)
jodwig:
Nick: Czosnek
Pochodzenie: New Reno - należałem do rodziny Salvatore ale zostałem wygnany, ponieważ nie mogłem zapanować nad łaknieniem krwi i zabijaniem swoich. Teraz należę do kilku osobowego gangu pod nazwą TSF (The Sand Fucks)
Zawód: Mistrz energetyki - potrafię zrobić Plasma Rifla z zamkniętymi oczami :D Snajper - potrafię zdjąć gościa z 45 kratek strzałem w oko z Laser Rifla oraz super przystojny i fajny PK, który gnębi głównie czechów za ich "cumis jak cumak"
Hobby: Zabijanie ludzi, polowanie na karawany, patrzenie jak wchodzą moje boskie krytyki i jak się ludzie roztapiają lub przecina ich wpół.
Lokalizacja: Głównie północne miasta - Klamath, Den, Redding, Modoc
Obsługiwane języki: Polski, Angielski, Niemiecki, Czeski, Holenderski i trochę Japoński.
Nice_Boat:
Nick: Nice Boat
Pochodzenie: BBS.
Zawód: BBS, ostatnio też TBI.
Autoreklama: BBS.
Hobby: BBS.
Lokacja: unosi się nad nią dym, słychać potępieńcze wycie mordowanych mężów i gwałconych kobiet.
Obsługiwane języki: polski, angielski, rosyjski, uniwersalny dostarczany w formie rakiet i amunicji 5mm.
Arkhir:
Nick: Arkhir
Pochodzenie: Boneyard.
Zawód: Energetyk (Nie, nie ten z elektrowni)
Autoreklama: Po co to komu?
Hobby: Roztapianie celów żywych przy pomocy karabinu plazmowego.
Lokacja: NCR i niewielki outpost Los Alamos.
Obsługiwane języki: polski, angielski.
Tadeusz:
Nick: Thaddeus
Pochodzenie: Wioska na południowy-wschód od Den.
Zawód: Dawanie wpierdolu.
Autoreklama: Ostry wpierdul.
Hobby: Dawanie wpierdolu super-sledge'm.
Lokacja: Jaskinia pełna szponów.
Obsługiwane języki: polski, łamany angielski (harr joo speek Engrish?)
naskiel32:
Nick: Nazkiel
Pochodzenie: Den
Profesja: co?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version