Other > Zaginione holotaśmy

Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!

<< < (2/19) > >>

kav:
Nick : furio

Krótki opis postaci :

Urodził i wychował się w Den.Wiek w przybliżeniu od 25 do 30 lat.
Utrzymywał się z przemytu i handlu Jet.Dorabiał również jako barman, w knajpie Becky.Obecnie członek frakcji Red Dot Army.Wiecznie naćpany, ścigany za długi, przebywa prawdopodobnie w laboratoriach ukrytych w górach, w północnej części kontynentu.Zajmuję się produkcją meta-amfetaminy, sterydów, lekarstw różnej maści oraz silnie uzależniających youżywek, podnoszących wytrzymałość i sprawność fizyczną.
Z zamiłowania kolekcjoner broni energetycznych.W trakcie ostatnich walk o północne miasta, pełnił funkcje strzelca wyborowego oraz samozwańczego doktora. ;)

jodwig:
Nick: Czosnek

Pochodzenie: New Reno - należałem do rodziny Salvatore ale zostałem wygnany, ponieważ nie mogłem zapanować nad łaknieniem krwi i zabijaniem swoich. Teraz należę do kilku osobowego gangu pod nazwą TSF (The Sand Fucks)

Zawód: Mistrz energetyki - potrafię zrobić Plasma Rifla z zamkniętymi oczami :D Snajper - potrafię zdjąć gościa z 45 kratek strzałem w oko z Laser Rifla oraz super przystojny i fajny PK, który gnębi głównie czechów za ich "cumis jak cumak"

Hobby: Zabijanie ludzi, polowanie na karawany, patrzenie jak wchodzą moje boskie krytyki i jak się ludzie roztapiają lub przecina ich wpół.

Lokalizacja: Głównie północne miasta - Klamath, Den, Redding, Modoc

Obsługiwane języki: Polski, Angielski, Niemiecki, Czeski, Holenderski i trochę Japoński.

Nice_Boat:
Nick: Nice Boat

Pochodzenie: BBS.

Zawód: BBS, ostatnio też TBI.

Autoreklama: BBS.

Hobby: BBS.

Lokacja: unosi się nad nią dym, słychać potępieńcze wycie mordowanych mężów i gwałconych kobiet.

Obsługiwane języki: polski, angielski, rosyjski, uniwersalny dostarczany w formie rakiet i amunicji 5mm.

Arkhir:
Nick: Arkhir

Pochodzenie: Boneyard.

Zawód: Energetyk (Nie, nie ten z elektrowni)

Autoreklama: Po co to komu?

Hobby: Roztapianie celów żywych przy pomocy karabinu plazmowego.

Lokacja: NCR i niewielki outpost Los Alamos.

Obsługiwane języki: polski, angielski.

Tadeusz:

Nick: Thaddeus

Pochodzenie: Wioska na południowy-wschód od Den.

Zawód: Dawanie wpierdolu.

Autoreklama: Ostry wpierdul.

Hobby: Dawanie wpierdolu super-sledge'm.

Lokacja: Jaskinia pełna szponów.

Obsługiwane języki: polski, łamany angielski (harr joo speek Engrish?)

naskiel32:
Nick: Nazkiel

Pochodzenie: Den

Profesja: co?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version