Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
MACabra:
Nick: MACabra
Pochodzenie: Texas
Lekko stukniety, nienawidzacy mutantow texanczyk ktory stara sie pomagac nowym... chyba ze jest pijany... :D
Panzerglas:
Nick: Panzer PL
Pochodzenie : Jakiś śmietnik
Profesja: Kaznodzieja technologii (mam zamiar prowadzić w każdą niedziele msze w NCR, chętnych zapraszam :P )
Jodla:
Nick ErrorMaster
Pochodzenie : Szkoda mówić
Hobby : Siedzenie w NCR ,i Gecko
Zawód : Engineer (czyt. po francusku )
Motto: Wędrowny ,samowystarczalny od zawsze taki byłem ale teraz to nie wystarcza ...
MACabra : Niech zgadnę używasz rippera ?
Vordarod:
Nick: Vordarod
Autoreklama: Maniak szybkiej serii z pierwszej linii, niezły rusznikarz choć ciągle mógłby nauczyć się więcej, jako iż ciągle musi podróżować sztukę przetrwania opanował na poziomie wzorowym.
Historyjka: Skąd pochodzi już sam nie pamięta, pracował jako bramkarz przy kasynie Desperado w New Reno, jednak kiedy podpadł Małemu Jezusowi Mardino musiał się zwijać, teraz tuła się od miasta do miasta, to zabijając denerwujących go cyngli Mardino czy zniewieściałych Raidersów. Cechy szczególne, jakaś automatyczna pukawka, kolt .44 przy boku, jak to mówi na wszelki wypadek;) i radio ciągle ustawione na fali 44 sam nie wie czemu. Jak ma lepszy dzień to pomaga tym co mają gorszy, jak ma gorszy... to stara się żeby Rosjanie mieli jeszcze gorszy.
Lokalizacja: Najlepiej przez kanał 44 bo lata po pustkowiu jak oszalały.
Języki: Ślonski, Polski, Czeski, Słowacki, Angielski, coś tam po Chińsku też powie.
Radzu:
Nick: Radzu
Frakcja: Shperacze
Pochodzenie: Centrum nowoczesnych technologii - Gliwitz - dawna Polska
Zawód: Główny Elektromechanik / Energetyk
Razem z resztą naszej frakcji przybyliśmy na te ziemie aby w pokoju poszukiwać dawnych technologi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version