nie ma polskiej wersji 2238, polski mozesz miec ui, ale bys musial kupic f2 piraciku..
Moja narzeczona gra czasem ze mną w gry. Przeszliśmy Quake 2 na co-opie, ostatnio mordowaliśmy sporo w Diablo 2. Teraz siedzę na FO i ta moja coraz częściej zagląda mi przez ramię. Umówiliśmy się że jak zalatwie jej spolszczenie to pośmiga ze mną po wejstlandzie.
przyda się nawet zwykla nakladka tlumaczaca reload na przeladuj i bedzie git.
Dziewczyną co prawda nie jestem, ale mnie szczerze mówiąc Fallout urzekł klimatem i archaizmem wykonania jeśli chodzi o oprawę graficzną. Właściwie to potęgowało nawet klimat...PpDobra, ale weźcie chociaż zmieńcie nazwę tematu do którego idzie powiedzieć jedno zdanie: Prócz interfejsu nie idzie spolszczyć FOnline. Zresztą poza 2238 każdy inny serwer jest rosyjskojęzyczny więc to i tak dobrze.
No nie każdy. Było przecież desert europe z polskim tłumaczeniem, być może wasteland 2155 też będzie po polsku, teraz wychodzi fonline tactics po angielsku więc ja nie wiem. Jeśli masz na myśli grywalne serwery to tak ale pisanie, że wszystkie są rosyjskie to... niedocenienie pracy innych.