dziękuję za odpowiedzi, te konstruktywne i te nie wnoszące nic do tematu...
"
nie ma polskiej wersji 2238, polski mozesz miec ui, ale bys musial kupic f2 piraciku.. poza tym jest dzial pytania i odp.
f2 spolszczenie 100%?! ja tam mialem tylko wersje kinowa..." - wybacz że tego tam nie znalazlem. Szukalem, próbowalem...

"
Możesz mieć spolszczony tylko i wyłącznie Interface. I to nie cały." mogę namiary na ten interface?
"
i tak ci nikt nie spolszczy wypowiedzi innych graczy 
czas sie nauczyc angielskiego, i tak kiedys bedziesz musial" - znam angielski dość dobrze, chodzi mi tylko o polską wersję gry (ewentualnie interface).
"
Po co komu Fonline po Polsku? Angielski wcale nie jest taki trudny ludzie... Gry online są po to by uczyć się języka obcego. Nauczyciel w szkole nie podszkoli Cię z Anglika tak dobrze jak "głupie" Fonline." - popieram kolegę. Sporo angola nauczylem się grając w gry.
"
Litości, mam ze 3szt. oryginalnego Fallouta 2 i ani jednej spolszczonej.
Nie każdy zaczynał w to grać dlatego że mu się spodobał F3." - nie gralem w fallout 3. Tylko fallout 1 i 2. Spolszczenie do F2 znalazlem z ciekawości w internecie.
"
SoulRaker - po co Ci spolszczona wersja, żeby wykonać te kilka questów?" - dziękuję za jedyne normalne pytanie
Nie potrzebuję do questów. Moja narzeczona gra czasem ze mną w gry. Przeszliśmy Quake 2 na co-opie, ostatnio mordowaliśmy sporo w Diablo 2. Teraz siedzę na FO i ta moja coraz częściej zagląda mi przez ramię. Umówiliśmy się że jak zalatwie jej spolszczenie to pośmiga ze mną po wejstlandzie. Stąd moje zawracanie Wam glowy.
Po raz kolejny proszę o pomoc i namiary. Mile widziane linki i ciekawe stronki z nakladkami itp.
przyda się nawet zwykla nakladka tlumaczaca reload na przeladuj i bedzie git.