Other > Polskie Pustkowia
Nowa polska ekipa
vitya47:
I ja bym się pisał.. wprawdzie mój główny char to krafter i łamaga ale mam też paru z bardziej bojowym nastawieniem.
Tylko czy znajdzie się miejsce dla kogoś, kto grywa okazjonalnie, niezobowiązująco i nie korzysta z komunikacji głosowej? Chętnie bym połaził na jakieś wspólne akcje, a i w miastach połobuzował ciut w parę osób.
Mam ten plus, że już nie jestem gimbusem.. zresztą nigdy nie byłem.
Sorisso:
Witam.
Jeśli chcecie możecie dołączyć do sekcji 8. Jest to miedzynarodowy gang ale z polski tez gra pare osob (7-8).
Organizujemy też grupowe wypady to tu to tam, bardziej miasta ale zawsze znajdzie się ktoś chetny do farmienia gatlingow albo avengerow z bos czy enclave w teamie itp.
Jakby co to pm ;]
PS: Acha i do pm dołącz swoj wiek (niechcemy dzieciarni z gangu robic bo to same nerwy)
Sorisso:
1. nie jestes mi nikim do kogo mialbym sie zwracac i obchodzic grzecznie
2. 28 osob to nie jest duzo, zgodze sie
3. raz padles pod sf i odrazu ze caly dzien (1:0 dla nas)
4. sa bazy do items prywatne i sa bazy do colorname ogolne
5. waflowac to mozesz nauczycielce w szkole
manero:
Udało się wam zebrać ludzi? Przydałoby się jeszcze kilka ogarniętych ekip. Większość mniejszych, zagranicznych po wipie nie dało rady się zorganizować.
maszrum:
osobiscie wychodze z zalozenia, ze wciagu 2 tygodni - calkowicie od podstaw mozna stworzyc gang, ktory bedzie znaczaca sila na serverze o ile nie najsilniejsza. wystarczy 10 osob i odrobina dobrych checi.. tak wiem, wiem wszycy graja 4fun - jedni czerpia przyjemnosc z crafcenia wloczni i kopania skalek pod ncr, walczenia na hinkley a inni w napierdalaniu sie z innymi gangami w miastach na polnocy.
powodzenia, trzymam kciuki - naprawde.. bo od bardzo dawna w tej grze nie ma z kim walczyc i widze, ze moja ekipa troche sie nudzi:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version