Other > Polskie Pustkowia

Nowa polska ekipa

(1/3) > >>

Stunt:
Szukam (być może będę miał już ze sobą ludzi) graczy z którymi można pograć trochę bardziej ambitnie niż w sq, ale przesady jak w cs czy bbs.

Widać tu kilka tematów osób które szukają frakcji, ale niestety kończą w sq i krafcą tam dzidy. Jest szansa na założenie  nowej frakcji albo luźnego gangu polskich graczy? Czy będzie nas za mało... ?

Chodzi o to, żeby było z kim wyskoczyć czasem na jakieś trudniejsze enco i pobawić się na turach, albo porobić grupowe questy. Ważne, żeby wszyscy byli ogarnięci, nie biegali postaciami hth albo melee i potrafili już się sami wyexpic chociaż na ten 12 lvl. Osoby które krafcą sprzęt który można zdobyć na enco też się nie nadają.
Spotkałem kilka osób z którymi grałem po kilkanaście tygodni, ale niestety już im znudziła się gra we 2-3. No i obecność oczywiście nie obowiązkowa, wypady nie będą na pewno codziennie. Zdobyliśmy wtedy wszystko co było tylko w zasięgu 2 osób :)

Jeśli jesteś znudzony obecnymi kompanami możesz się zgłosić tutaj. Temat jest luźny i do przedyskutowania jeszcze, zobaczę kto wyrazi zainteresowanie.

DaroPL:
Z pewnością nie jest to zły pomysł, tylko najgorsze będzie zbieranie ekipy. Ja się osobiście na to nie piszę, ale życze powodzenia i dużo ziomków na "wyprawy".
Pozdrawiam

Hardcore:
Witam, mam dla siebie dosc interesujaca z naszego pkt. widzenia propozycje pt "dolacz do naszej paczki..." aktualnie gramy w skladzie : Ja i Azrael. Z tego co mi sie wydaje jestesmy doswiadczonymi graczami... 12 lvl samemu ? pfff slabe wymagania, moge ci jeszcze powiedziec ze outposta mamy juz na wyciagniecie dloni ... trohe junk i troche capsow brak i tyle. A wiec podliczmy co mamy ci do zaoferowania ? Zgrana i doswiadczona ekipe, dobra miejscowke, dobra zabawe i zagwarantowane ze ludzie jak czolzeni nie maja szans by do nas dolaczyc . To jak ?

kontakt :
Nick Szatan, na #sq ew #2238pol

Rio:
Witam,

moja obecna sytuacja wygląda niezaciekawie. Grupa, z którą grałem [DoW] jest od pewnego czasu nieaktywna w  swiecie FOnline'a i raczej nie ma widoków, aby to się w najbliższym czasie zmieniło. Jako, że lubię czasem w toto pograć rozglądam się ostatnio za ludźmi, do których mógłbym dołączyć. Niestety istniejące już grupy nie budzą we mnie zainteresowania, chętnie uczestniczył bym w czymś nowym, ambitnym, z perspektywami. Konkluzja jest taka, że jeśli mnie zechcesz chętnie was wesprę w grze, może nawet ściągnę kogoś więcej. Gram już trochę czasu więc mniej więcej wiem ocb, warunek 12 lvla chyba spełnię. Od razu zaznaczam, że nie będzie to nic zobowiązującego, moje bazy pozostaną moimi, wasze waszymi.

Grimmi:
Witam. Ja się na to pisze tylko proszę żeby nie było tak ,że baza z all stuffem tylko baza do zbiórek i do TC czy coś tam
Nie wiem czy to się powiedzie ale jestem  optymistą ;D Mogę zaangażować trójkę jeszcze innych graczy ze mną 4.
A i wiem ,że tu zaraz Suka mnie opisze ale ja na to..... chłopak złapał bulwersa i teraz mnie prześladuje ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version