Other > Polskie Pustkowia

Nowa polska ekipa

(1/3) > >>

Stunt:
Szukam (być może będę miał już ze sobą ludzi) graczy z którymi można pograć trochę bardziej ambitnie niż w sq, ale przesady jak w cs czy bbs.

Widać tu kilka tematów osób które szukajÄ… frakcji, ale niestety koÅ„czÄ… w sq i krafcÄ… tam dzidy. Jest szansa na zaÅ‚ożenie  nowej frakcji albo luźnego gangu polskich graczy? Czy bÄ™dzie nas za maÅ‚o... ?

Chodzi o to, żeby było z kim wyskoczyć czasem na jakieś trudniejsze enco i pobawić się na turach, albo porobić grupowe questy. Ważne, żeby wszyscy byli ogarnięci, nie biegali postaciami hth albo melee i potrafili już się sami wyexpic chociaż na ten 12 lvl. Osoby które krafcą sprzęt który można zdobyć na enco też się nie nadają.
Spotkałem kilka osób z którymi grałem po kilkanaście tygodni, ale niestety już im znudziła się gra we 2-3. No i obecność oczywiście nie obowiązkowa, wypady nie będą na pewno codziennie. Zdobyliśmy wtedy wszystko co było tylko w zasięgu 2 osób :)

Jeśli jesteś znudzony obecnymi kompanami możesz się zgłosić tutaj. Temat jest luźny i do przedyskutowania jeszcze, zobaczę kto wyrazi zainteresowanie.

DaroPL:
Z pewnością nie jest to zły pomysł, tylko najgorsze będzie zbieranie ekipy. Ja się osobiście na to nie piszę, ale życze powodzenia i dużo ziomków na "wyprawy".
Pozdrawiam

Hardcore:
Witam, mam dla siebie dosc interesujaca z naszego pkt. widzenia propozycje pt "dolacz do naszej paczki..." aktualnie gramy w skladzie : Ja i Azrael. Z tego co mi sie wydaje jestesmy doswiadczonymi graczami... 12 lvl samemu ? pfff slabe wymagania, moge ci jeszcze powiedziec ze outposta mamy juz na wyciagniecie dloni ... trohe junk i troche capsow brak i tyle. A wiec podliczmy co mamy ci do zaoferowania ? Zgrana i doswiadczona ekipe, dobra miejscowke, dobra zabawe i zagwarantowane ze ludzie jak czolzeni nie maja szans by do nas dolaczyc . To jak ?

kontakt :
Nick Szatan, na #sq ew #2238pol

Rio:
Witam,

moja obecna sytuacja wyglÄ…da niezaciekawie. Grupa, z którÄ… graÅ‚em [DoW] jest od pewnego czasu nieaktywna w  swiecie FOnline'a i raczej nie ma widoków, aby to siÄ™ w najbliższym czasie zmieniÅ‚o. Jako, że lubiÄ™ czasem w toto pograć rozglÄ…dam siÄ™ ostatnio za ludźmi, do których mógÅ‚bym dołączyć. Niestety istniejÄ…ce już grupy nie budzÄ… we mnie zainteresowania, chÄ™tnie uczestniczyÅ‚ bym w czymÅ› nowym, ambitnym, z perspektywami. Konkluzja jest taka, że jeÅ›li mnie zechcesz chÄ™tnie was wesprÄ™ w grze, może nawet Å›ciÄ…gnÄ™ kogoÅ› wiÄ™cej. Gram już trochÄ™ czasu wiÄ™c mniej wiÄ™cej wiem ocb, warunek 12 lvla chyba speÅ‚niÄ™. Od razu zaznaczam, że nie bÄ™dzie to nic zobowiÄ…zujÄ…cego, moje bazy pozostanÄ… moimi, wasze waszymi.

Grimmi:
Witam. Ja się na to pisze tylko proszę żeby nie było tak ,że baza z all stuffem tylko baza do zbiórek i do TC czy coś tam
Nie wiem czy to siÄ™ powiedzie ale jestem  optymistÄ… ;D MogÄ™ zaangażować trójkÄ™ jeszcze innych graczy ze mnÄ… 4.
A i wiem ,że tu zaraz Suka mnie opisze ale ja na to..... chłopak złapał bulwersa i teraz mnie prześladuje ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version