Other > Polskie Pustkowia
Nowa polska ekipa
Nice_Boat:
--- Quote from: Wichura on March 04, 2012, 06:07:31 pm ---Polska zgrana ekipa to oksymoron, sam widzisz - nie ma nawet jednej strony i już polaczki skaczą sobie do gardeł.
--- End quote ---
Że co lol? :D
#OP
Miło, liczę że coś skleicie i na północy pojawią się za jakiś czas nowe twarze.
Wichura:
--- Quote from: Nice_Boat on March 06, 2012, 04:07:10 pm ---Że co lol? :D
--- End quote ---
Że to, żaden lol. Facet szuka, jak widać, jakichś ogarniętych, gotowych na wszystko, nieustraszonych badassów, żeby siać grozę i anal terror na Pustkowiu. I jak na razie zebrał kilku "kciukotrzymaczy" i paru kogucików, którzy przekrzykują się, prężąc e-penisy.
Jak to w Bolandzie - najpierw sejmikowanie i wywijanie szabelką, potem ustalanie kto rządzi tym bajzlem, potem debata nad el0 nazwą ("Klamath Shiteaters" się nie nadaje), a dopiero potem może uda się wyruszyć.
Wyjątki? Ba, pewnie, że są, sam o tym wiesz najlepiej. Ale to wyjątki.
Nice_Boat:
--- Quote from: Wichura on March 06, 2012, 04:32:28 pm ---Że to, żaden lol. Facet szuka, jak widać, jakichś ogarniętych, gotowych na wszystko, nieustraszonych badassów, żeby siać grozę i anal terror na Pustkowiu. I jak na razie zebrał kilku "kciukotrzymaczy" i paru kogucików, którzy przekrzykują się, prężąc e-penisy.
Jak to w Bolandzie - najpierw sejmikowanie i wywijanie szabelką, potem ustalanie kto rządzi tym bajzlem, potem debata nad el0 nazwą ("Klamath Shiteaters" się nie nadaje), a dopiero potem może uda się wyruszyć.
Wyjątki? Ba, pewnie, że są, sam o tym wiesz najlepiej. Ale to wyjątki.
--- End quote ---
No spoko, początki są zawsze trudne tylko że jakoś nie zauważyłem żeby u innych nacji wyglądało to dużo lepiej :P
Stunt:
Nic nie wyjdzie, bo użytkownik Krupniok
--- Quote ---Wraz z kilk(unasto)ma innymi graczami (pełen ogar, bojówki na 24 lvl, krafterzy z blueprintami, bazy itp.) na bazie lekko upadającego The Fists (dawne Red Dot Army) i The Skags planujemy stworzyć nową, polską ekipę. Celem jest Town Control, ale oczywiście na jakieś mniejsze wypady PK, farmienie, ekspienie, krafcenie też jesteśmy pozytywnie nastawieni. Mamy wielu dobrych znajomych, przede wszystkim w SoT'cie.
Ekipa jest zgrana, doświadczona, sympatyczna, ogarnięta. Trolli, idiotów, oszustów, złodziei (CS/BBS) u nas nie doświadczysz.
--- End quote ---
zrekrutował zainteresowanych do swojego gangu. Ja nie przejdę, bo podoba mi się siedzenie na ts.
W trzech (bo tylu nas zostało) nie ma sensu zaczynać.
@wichura, nie trzeba nazwy ani lidera dla grupy, która bawi się grą i zwiedza najbardziej oddalone zakątki świata fonline
Założyłem nowe konto, aby mój temat nie był flejmem moich hejterów oraz spodziewałem się takiego przebiegu sytuacji i nie jestem narażony na drwiny :)
Temat nie jest skierowany do manera, wichury, dark angela, seb910, headshota, maszruma i Nice_boata - lecz do nowych graczy i tych bardziej doświadczonych, ale nie forumowiczów takich jak wy, im nic by nie dał mój prawdziwy nick.
Nice_Boat:
Dobre, życzysz komuś "powodzenia" przy założeniu nowego gangu, nawet się zastanawiasz czy jakoś nie pomóc - a tu ci typ mówi że temat nie dla ciebie i w ogóle spier*.*aj ;D Cóż, z takim podejściem raczej nie będę wstrzymywał oddechu czekając na wejście tej ekipy do gry ;D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version