fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 22, 2024, 12:35:36 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8

Author Topic: To! Jest! Sparta!  (Read 14260 times)

Zaberish

• Eat or be eaten!
Re: To! Jest! Sparta!
« Reply #45 on: February 23, 2010, 04:36:40 pm »

A ja slyszalem ze Spartan byla garstka natomiast Persow bylo kilka/kilkanascie razy wiecej :)

Dobrze słyszałeś :)
Jeśli się przyjrzeć sytuacji na Pustkowiach, to nadal tak jest - w porównaniu do ogólnej liczby graczy Spartanie wciąż stanowią niewielki tego ułamek. Tyle, że ten ułamek rośnie :)
Ja również prosiłbym o info przez PM, jeśli się będą odbywać kolejne radosne sparingi między Spartanami a Persami. W miarę swoich (skromnych jeszcze) możliwości włączę się do zmagań :)
Pozdrawiam!
« Reply #46 on: February 23, 2010, 04:38:57 pm »

Ale są amazonki. :x

jakie jest oficjalne stanowisko na temat spartan płci żeńskiej? mogą dołączyć?
« Reply #47 on: February 23, 2010, 04:56:22 pm »

Trzeba poszukać wzmianek o kobietach lub kobiecych sojusznikach u boku Spartan :)

Kharaam

• Spartan Pigrat
« Reply #48 on: February 23, 2010, 05:34:35 pm »

Docelowo ma nas być 300 nie? jak na razie circa about 12 było. Kobiety zapewne witamy z otwartymi rękoma, w roli amazonek- tutaj jeszcze potrzebne potwierdzenie KOwca :)

Blubber we miss You!!!

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #49 on: February 23, 2010, 07:14:44 pm »

Tez poproszę info, na blue najlepszy jest Gatling. Może uda Wam się go rozkręcić?
Miałbym dylemat, w końcu nie widzi się tego często. LSW czy inne tam rakietki to co innego.

Kobiety w roli Spartan - jakoś mi to nie pasuje.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #50 on: February 23, 2010, 09:16:09 pm »

DeathClound to Spartanin!!!
Wczoraj wpadając ginął pare razy  NICZYM jakiś demon z paroma życiami ! Reinkarnacja normalnie!
przyjął  mnóstwo kulek na klate BRAWA ! :)

Kharaam

• Spartan Pigrat
« Reply #51 on: February 24, 2010, 03:02:40 am »

eee tam nawet Gatlinga bym rozkręcił... w końcu na co mi takie cuś?
DeathCloud- gratulujemy... debiutu?

Blubber we miss You!!!
« Reply #52 on: February 24, 2010, 03:30:07 am »

DeathClound to Spartanin!!!
Wczoraj wpadając ginął pare razy  NICZYM jakiś demon z paroma życiami ! Reinkarnacja normalnie!
przyjął  mnóstwo kulek na klate BRAWA ! :)
Chodzi ci o kiedy nasi robili sobie pulapki na graczy i jak wpadalem to ginolem zanim zdązyłem wykrzyczeć "nie strzelac?'

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #53 on: February 24, 2010, 04:14:12 am »

Chodzi ci o kiedy nasi robili sobie pulapki na graczy i jak wpadalem to ginolem zanim zdązyłem wykrzyczeć "nie strzelac?'
Widzisz, jesteś takim samym nubem z Południa jak ja - to nie były "pułapki na graczy", tylko zapewne "kontrola miasta". Na czym to polega - wszyscy, którzy wchodzą zostają zastrzeleni na miejscu przez dzielnych wojowników, sterczących przy spawnie wejściowym. W ten sposób zapewnia się bezpieczeństwo w danym mieście, to oczywiste.

Nie pytaj mnie o logikę tego zachowania, jak już mówiłem - nub z Południa.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #54 on: February 24, 2010, 07:08:17 am »

karawanowe zasadzki rządzą :)

RJ

« Reply #55 on: February 24, 2010, 08:05:12 am »

Bleh. Oczywiscie ze gangi zapewniaja w ten sposob bezpieczenstwo w miescie... sobie :P
Gracze, ktorzy przychodza do miasta w czasie TC sa sami sobie winni. Jesli chodzi o logike tego - krotkie wyjasnienie: 3/4 bluesuitow, ktorzy przychodza to zlodzieje zabierajacy sprzet lezacy na ziemi.

Swoja droga ciekawe jak Florkowi pojdzie z Gatlingiem :P
« Last Edit: February 24, 2010, 08:08:05 am by RJ »
"Sanity... is for the weak!"

Handyman

• Zostałem Południowcem !
« Reply #56 on: February 24, 2010, 08:21:58 am »

gatling na bluesuit ? Bój sie boga RJ bój sie !
Why would you argue with someone, while you can kill him.
« Reply #57 on: February 24, 2010, 09:12:43 am »

Żeby zachować scisłość to gatling opłaca się używać tylko na bluesuit :P
Co do tej spartakiady, zorganizowanie się i produkcja/farmienie wyższej jakości sprzętu nie jest trudna.
Zawsze można też zostać na poziomie dzidy, pamietajcie tylko, że fallout nie uwzględnił tarczy XD

Co do town control, nauczcie się, że jak jest napisane, iż takie a takie miasto jest przejmowane to nie należy do niego wchodzic.
Chyba, że macie potencjał do przejęcia kontroli.

A DarkAngel może poprosić Gma o zmianę płci i zostanie Spartanem XD
« Last Edit: February 24, 2010, 09:17:47 am by kuroi »

Kharaam

• Spartan Pigrat
« Reply #58 on: February 24, 2010, 01:09:33 pm »

tu chyba nie chodzi o wpadanie do miasta podczas TC, ale o sytuacje takie jak np. w Junktown kiedy to miasto jest zablokowane przez dzielnych wojowników przez bite 2 godziny, bo chłopaki nie chcą przypadkiem nikogo wpuścić do miasta. TC- wiadomo, że gdy wchodzisz to sam się prosisz o kulkę w łeb, a jeśli w "godzinach wolnych" włażę do Modoc po mięso (albo do Broken Hills po uran) i muszę się przemykać gdzieś bokiem, posyłać kumpla na zwiad, a potem to mięso przerabiać po jednej sztuce na raz... to jest przesada i właśnie "wściekłe kombinerki" polują na takich panów

Blubber we miss You!!!
« Reply #59 on: February 24, 2010, 03:22:19 pm »

Junktown to jest południe a tam wpadam tylko na karawany SF także nie wiem kto tam bloczy i po co. Jeśli o Modoc chodzi... W tym mieście zawsze się roiło od napalonych dzieciaków którym jakimś cudem udało się wyprodukować albo podwędzić broń. Ostatnio sam zostałem napadnięty przez typa w pidżamie i z bazooką w łapie, więc shit happens.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8

Page created in 0.06 seconds with 23 queries.