Powinniśmy też wyznaczyć oficerów politycznych, żeby strze... ekhm... wyznaczyć Dzielnych Spartan do dźgania w plecy dzidami Tchórzliwych Spartan Uciekających Z Pola Bitwy (są tacy...?)
Ja tylko chcialbym podsumowac i dokonczyc moja mysl. Naprawde powodów do dumy z napadniecia w 10 na 1 "Persa" miec nikt nie powinien. Ja rozumiem jakbyscie w 10 sie wybrali i zaatakowali z wloczniami miasto bronione przez NA w czasie TC wtedy moglibyscie powiedziec, iz jestescie prawdziwymi Spartanami, gdyz "Persow" (NA) jest od groma i jeszcze wiecej. Screeny by byly niesamowite i uciecha (nawet jesli poleglibyscie w ciagu pierwszych paru sekund) wielka.Nie wiem jak reszta RDA, ale ja bym z checia w takiej akcji wzial udzial
Snackish: pks pks pks. Kilgore: BBS is here, town is safe
A poza tym juz wszyscy pokazalismy, ze jestesmy debilami grajac/testujac FOnline na tym momencie rozwoju. Dziwne, ze nikt tego nie zauwaza...
Jakoś musimy sobie radzić więc Spartane polujcie na NA! Oni szerzą propagandę 'bezpiecznych miast', RDA nie kłamie w żywe piksele mówiąc, że stworzymy jakieś bezpieczeństwo na Wastelandzie.