Other > Zaginione holotaśmy

To! Jest! Sparta!

<< < (11/22) > >>

Dark Angel:
DeathClound to Spartanin!!!
Wczoraj wpadając ginął pare razy  NICZYM jakiś demon z paroma życiami ! Reinkarnacja normalnie!
przyjął  mnóstwo kulek na klate BRAWA ! :)

Kharaam:
eee tam nawet Gatlinga bym rozkręcił... w końcu na co mi takie cuś?
DeathCloud- gratulujemy... debiutu?

DeathCloud:

--- Quote from: Dark Angel on February 23, 2010, 09:16:09 pm ---DeathClound to Spartanin!!!
Wczoraj wpadając ginął pare razy  NICZYM jakiś demon z paroma życiami ! Reinkarnacja normalnie!
przyjął  mnóstwo kulek na klate BRAWA ! :)

--- End quote ---
Chodzi ci o kiedy nasi robili sobie pulapki na graczy i jak wpadalem to ginolem zanim zdązyłem wykrzyczeć "nie strzelac?'

Wichura:

--- Quote from: DeathCloud on February 24, 2010, 03:30:07 am ---Chodzi ci o kiedy nasi robili sobie pulapki na graczy i jak wpadalem to ginolem zanim zdązyłem wykrzyczeć "nie strzelac?'

--- End quote ---
Widzisz, jesteś takim samym nubem z Południa jak ja - to nie były "pułapki na graczy", tylko zapewne "kontrola miasta". Na czym to polega - wszyscy, którzy wchodzą zostają zastrzeleni na miejscu przez dzielnych wojowników, sterczących przy spawnie wejściowym. W ten sposób zapewnia się bezpieczeństwo w danym mieście, to oczywiste.

Nie pytaj mnie o logikę tego zachowania, jak już mówiłem - nub z Południa.

Dark Angel:

--- Quote from: DeathCloud on February 24, 2010, 03:30:07 am ---Chodzi ci o kiedy nasi robili sobie pulapki na graczy i jak wpadalem to ginolem zanim zdązyłem wykrzyczeć "nie strzelac?'

--- End quote ---

karawanowe zasadzki rządzą :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version